Today is THE day. I dag ska det ske. Och jag vill inte!!! Men jag måste och jag ska. Och jag ska försöka göra det på ett bra sätt. Men viktuppgång ingår inte i mina planer. Jag går upp i vikt när jag får någon hjälp med att hantera det psykiskt och det får jag inte på psyk! Kommer vara tvungen att väga mig på avdelningen och det vill jag verkligen inte! Alla frågar hur det känns i dag och jag vet inte vad jag ska svara. Jag vet inte hur det känns. Bara konstigt och oroligt.

Jag tror det är medicinerna som gör mig så förvirrad på nätterna när jag vaknar. I morse kollade jag på klockan när jag vaknade, ”Ok 06.00, dags att gå upp”, så jag ställde mig i duschen. Klädde på mig, sminkade mig, plattade håret. Sen kollade jag klockan igen…03.00!!!!!!!!! Kunde inte gå och lägga mig heller igen för jag var inte trött. Inte många timmars sömn i natt med andra ord.

Tack alla som håller tummar och tår och önskar mig lycka till, det kommer nog behövas känns det som! Nu blir det innga inlägg på några dagar om allt går som det ska.