Jag, eller Herr Anorexi (känns inte som att det är någon skillnad längre, jag ÄR anorexi) har kommit på att de inte har något att hota med längre, vilket innebär att jag bara tar emot de matstöd jag vill ta emot. Puckon kommer alltså inte in i min lägenhet längre… jo, någon ibland men inte flera gånger samma dag. Förut hotade de med psyk men nu ska jag ju ändå dit på måndag så hot blir inte så verkningsfullt:) Har ätit alla mål på fm i dag men inte em-mål och inte middag, ska äta gröten i kväll.

Jag var och klippte mig men min vanliga frisör har slutat och den jag fick i dag gjorde inte alls som jag sa att jag ville ha det:( Hoppas på att det blir lite bättre när jag stylat det själv! Shoppat lite också. Min våg som mäter fettprocent slutade fungera, förmodligen ställde fettot sig på den så den kraschade, jag har FÖR MYCKET FETT på kroppen – detta måste ju vara beviset, eller hur!!! Fick iaf pengar tillbaka på garantin. Var duktig och valde pengar i stället för ny våg, sedan köpte jag vårjacka på rean 150:- och en svart kjol 150:-, helnöjd måste jag säga:) Bara håret som förstör allt… och fettet.

I morgon har jag inget planerat. Inte på söndag heller. Familjen tror att jag blev inlagd i fredags så de kommer inte i helgen, skönt. Trist att jag tycker att det är skönt, att jag inte orkar tycka det är roligt när de kommer längre. På måndag fm ska arbetsterapeuten komma hit och prata om vilken typ av bolltäcke hon ska beställa, det finns tydligen massa olika att välja på… sen efter lunch blir det psyk:(