Nu har jag fått en del svar.

Jag kommer bli inlagd på psyk så fort det finns en plats på den avdelning där jag brukar vara. Det blir förmodligen i morgon eller på torsdag. Jag ska vara inlagd några veckor är det planerat. Frivilligt. ”- VI har BESTÄMT att du ska lägga in dig frivilligt.” Hmm, men jag går med på det för under den tiden jag är där ska de försöka hitta en plats åt mig på ett behandlignshem! *Glad* Jag vet inte vart det blir och jag vet inte om jag får vara med och bestämma men jag hoppas det. Kommunen och landstinget ska betala lite var. Nu verkar det som att det äntligen händer något som är bra:)

Sedan vet jag inte om inläggningen på psyk kommer göra så mycket till eller från men kanske de tagit till sig av det jag sagt och försöker hjälpa mig mer där men det blir svårare då och risken är att jag skriver ut mig i så fall…

Så har jag fått det bekräftat. De har använt sig av min blogg och mina uppgifter härifrån till att få mig tvångsinlagd. Det tycker jag INTE är OK!

I morgon har jag möte med dietisten och någon från anorexicentret och min kp i boendet. Kanske kommer bli tvungen att öka på näringsintaget och jag vill inte det. Jag vill inte gå upp i vikt!!!! Oroar mig för att jag kommer vara tvungen att väga mig på avdelningen. DE kommer få se mig utan kläder – fasa!

Ringde pappa. Katterna får bo hos honom nu ett tag. Jag kommer sakna dem så mycket:(