Det blir inga mer dagens siffror. Min blogg har utnyttjats så jag kommer inte kunna skriva öppet längre:( Funderar på att byta bloggadress och bara ge den till er som inte kan skada mig genom den. Kanske orkar jag det någon dag men inte nu.

Här är en uppdatering iaf; Jag skulle ju ta bussen till medicinavdelningen och bli inlagd. Rätt som det var knackade det på dörren och utanför står två poliser! Läkaren hade bestämt att jag skulle hämtas av polisen även om jag gått med på att åka dit frivilligt. Jag skulle till psykmottagningen innan medicinavdelningen för att läkaren skulle göra en bedömning. Det var inte samma läkare på mott. som skrev vårdintyget… när vi pratade sa han; ”min bakjour vill att jag sätter LPT på dig:” ”Jaha, så tänker du göra det då?”" Nej, jag ser ingen anledning till det, jag kommer inte göra det och vill hon ha det ändå får hon själv komma hit och sätta det.” Han frågade om självskadehandlingar och det gör jag inte längre. Han frågade om självmordsförsök, det var över ett år sedan sist. Han frågade däremot ingenting om hetsätningarna. Fick väga mig där och vägde hur mycket som helst men det var ju för en gångs skull bra för det var vikten som var deras största argument till att lägga in mig och nu kunde de inte det för jag vägde över BMI 14:) De hade sagt att mitt BMI låg på 12 och jag fattar inte vad de fått det ifrån… det var länge sedan jag hade så lågt BMI! Fick skjuts hem, inte mer än rätt när de tvingat dit mig med polis och allt.

Nu oroar jag mig för i morgon när de som ville ha mig inspärrad kommer tillbaka. Jag kommer förmodligen hamna där ändå:( De hade till och med ringt in en kvinna som skulle vara extravak åt mig i fredags så hon satt och väntade med mig i väntrummet på psykmott. hon fick en ledig fredagskväll:)

I går var pappa här. Vi åkte en sväng med bilen och åt på restaurang. Det gick bättre än det brukar, jag orkar inte ens ha ångest längre, orkar inte oroa mig, orkar ingenting. Det fanns bara ett vegetriskt alternativ att välja på så det blev gnocci med tomat och kronärtskocka. Ingen aning hur mycket kalorier det är i gnocci, som pasta??? Det var ok iaf.

Jag har sovit lite bättre i natt. Vaknade sista gången vid två och sedan sov jag i ett sträck till sex i morse! Så skönt! I dag händer ingenting. Ingen bra personal varken på fm eller em:( Orkar inte med det här längre, jag vill flytta härifrån men jag orkar inte leta lägeneheter som inte finns…