GOTT NYTT ÅR!!!

 

I går kväll läste jag igenom blogginlägg från dec 08/jan 09. Inser att det inte har hänt någonting på ett år. Jag har samma tankar samma ångest samma hetsrutiner. Några kilos lägre vikt. Jag pratade om det med personalen som sa att jag ska läsa inlägg från i somras då jag gjorde mycket roliga saker och mådde bättre. Så nu har jag letat efter positiva inlägg från den tid då de upplevde att jag mådde bra. Det var inte sant. Det var anorexi och lögner och ångest ännu mera då, skillnaden var att jag inte lät dem få veta någonting för jag var så inne i anorexin att jag ljög om precis allt hela tiden för att få svälta ifred!

Hade små tankar om en decennium – återblick men slog bort dem ganska snabbt, jag minns inte och jag vill inte heller försöka minnas allt som hänt. Så då tänkte jag göra en års-krönika men jag pallar inte, det är likadant varje månad hela året. De gånger jag gjort saker som jag borde tycka är roliga har jag haft ångest innan, under tiden och jävelveckor lång tid efteråt. Det har inte varit värt det… förutom Kreta-resan, den var värd all ångest:) Så det blir etthelt vanligt inlägg denna första dag 2010.

Jag orkade inte med i natt. Fikade med kompisgrannen klockan nio sedan gick jag upp och hetsade mellan tio och elva. Läste en stund… och somnade. Hörde alla smällare och raketer från sängen men låg kvar i dvala och så har jag legat hela natten. Gick upp vid fem.

Pappa var här på dagen i går. Jag köpte ny tv och han satte upp den åt mig. Rätt som det var sa han; ”Du får säga vilken tid vi ska åka in till stan och äta.” Det hade jag INTE räknat med!!! Ångest gånger tusen. Det blev bakad potatis… inget mellanmål varken på fm el em men det blev sammanlagt alldeles för mycket ändå under dagen. Jag är för trött för att leva. Jag ville bara att han skulle gå från det att han kom hit tills han åkte hem. Bita ihop är jag dock bra på så han märkte det inte. Mycket smink går det åt nu för att dölja ringarnaoch påsarna under ögonen. Jag ser ut som att jag inte har sovit på typ två veckor. Jag tror det är medicinen somgör det men jag hoppas det blir bättre snart annars orkar jag inte jobba nästa vecka och det vill jag!

Mamma ringde. Hon vill komma på lördag. Jag trodde inte att hon visste att jag varit inlagd men det vet hon tydligen. Syster har nog pratat med pappa och han visste… Det är nog ok om hon kommer, då kanske vi kan gå och kolla på rean ett tag. Om hon går med på att låta mig gå. Hon kommer mellan lunch och middag så jag kommer inte behöva äta ute igen, det är bra!

Jag ska kanske promenera med en kompis i dag. Med barnvagn, så det blir ingen powerwalk men det vore ändå skönt att komma ut och röra sig lite. I kylan, det är minus tio grader i dag också:)