Dagens siffror 37,8 kg

Läkarsamtalet i går gick bra även om jag sitter på helspänn och inte vågar säga någonting som kan tolkas som att jag inte mår helt bra för jag är livrädd för att bli inlåst igen. Han tog bort mitt LPT och jag är utskriven. Han satte in en medicin som jag är beredd att prova. Jag gillar ju inte mediciner för inga fungerar på mig men den här är mot tvång och det har jag inte testat förut. Mycket med min hets är tvång och även en del andra matrutiner kan man nog klassa som tvång så ok då jag gör ett försök. En biverkan är att den kan vara blodtryckssänkande så det är inte säkert att det kommer gå. Nozinanen som de satte in för att jag ska sova är också det och jag har bara 90 i tryck innan dessa mediciner. Yr hela tiden sedan jag började ta Nozinanen och om jag börjar svimma hela tiden så kan jag inte ta den.

Det verkar som att folk runt omkring mig börjar agera nu för att någon förändring ska ske. Enhetschefen för boendet hade varit i kontakt med min handläggare på omsorgsförvaltningen i går  och de har bestämt att det ska bli ett stort möte med alla inblandade. Anorexicentret, boendet, läkare, handläggare och enhetschefen ska träffas för att de ska försöka se hur de ska kunna hjälpa mig eftersom ingenting har fungerat hittills. Jag hoppas det blir bra och att de kommer fram till något. Inte för stora förhoppningar efter alla dessa år utan bra hjälp men det kan ju inte bli sämre.

Fick veta i går att min kontaktperson som jag litar på och som har varit den som sett till att jag fått vara hemma och inte bli inlagd och som är den enda jag vågar prata med och berätta saker för – ska sluta här den 15 januari!!! Var jätteledsen hela kvällen i går. Hon vågade stå på sig mot de som bestämmer och var en klippa på läkarsamtalen. Hon vågar säga ifrån och hon är inte rädd för mig när jag mår dåligt vilket de andra verkar vara. Hon jag ska få i stället är snäll – men hon är typ 28 år och har inte jobbat med det här innan och kan ingenting om ätstörningar. Det kunde blivit värre för jag gillar att umgås med henne men jag vet inte om hon kommer att vara till någon nytta på samtal och möten…

Nu ska jag gå och göra morotsbiffar:)