Dagens siffror 37,4 kg

Jag är helt slut. Jag har inte gjort särskilt mycket i dag. Förutom på morgonen innan frukost då jag hade ett ryck och städade lägenheten och bakade och grejade. Efter det har jag bara varit lat. Sov efter mellanmålet på förmiddagen, mådde så illa av all maten! Tittat lite på tv men inget att se egentligen, det är inte det om man har typ tre kanaler att välja på… Har börjat virka en filt till lillasysters bebis, mysigt!

Jag har bara suttit ute en stund på bänken utanför med personal. De vill inte låta mig promenera och jag gör som de säger i helgen. Hoppas på att LPT försvinner på måndag…

Nozinanen gör mig trött. Jag somnade i går kväll vanlig tid. Jag vaknar fortfarande på natten och måste upp för att lugna ner mig innan jag kan gå och lägga mig igen. Är mycket mer förvirrad nu när jag vaknar och vet inte riktigt var och när jag är. Var på väg in i duschen när jag i sista stund insåg att klockan bara var halv två på natten. Jag trodde att det var morgon… Stannade kvar i sängen till fem så det var en förbättring. Jag var fortfarande jättetrött när jag gick upp men kunde inte ligga längre. Tröttheten har suttit i hela dagen. Minns inte hur länge det brukar vara så men jag hoppas att det snart går över! Jag måste handla mat snart, kanske på måndag och jag vet inte hur jag ska orka både ta mig dit och bestämma vad jag ska handla och sedan fixa hemvägen… det måste ju gå så det gör säkert det men jag är orolig.

(Ang. Varberg som jag fick en kommetar om; Jag vill komma dit och en ansökan om att få igenom att få komma till behandlingshem är inskickad av enhetschefen i mitt boende så jag bara väntar och hoppas…)