GOD jävla JUL!!!

Kvällen i går blev ungefär som planerat. Maten var ok men det är inte lätt att sitta och vara trevlig samtidigt somHerr Anorexi står och skriker rakt i örat hur fet man är och äcklig och hur mycket värre det blir om jag stoppar det jag har på gaffeln i munnen!!! Julbordet blev så ok som jag kunde få till det. Ont i magen redan innan och det blev verkligen inte bättre efteråt! Sedan skulle vi leka julklappsleken. Jag brukar hata att leka med det var faktiskt kul. Självklart var det ätbart  båda de paket jag fick; godis och äppel-, kanelskorpor… det kommer gå till hets när jag kommer hem

Sedan var det kaffe, där började det spåra ur. Mamma hade gjort cheezecake. Jag tänkte att det var ok med en liten bit, för att den är god. Men det blev för mycket mat och för mycket ångest av den och sedan var det lite ”fan, nu skiter jag i det” Så senare under kvällen åt jag t.o.m. lite julgodis. Hatar mig själv och vill bara hem!!! Under hela kvällen i går längtade jag bar bort härifrån. Jag tyckte julklappsöppningen var jobbiagst på hela kvällen. Jag fick ta en vb medicin men jag blev mest trött av den ångesten fanns kvar ändå. De märkte förmodligen att jag inte pratade så mycket men inget mer. Tidigare på kvällen gömde jag mig bakom kameran. Det är ett bra trick då slipper man umgås prata och vara trevlig, man är så fokuserad på kamerainställningarna:)

Syster och pojkvän gick inte förrän tolv i går då skulle det bäddas. Jag brukar sova på min andra systers rum men i natt fick jag sova i vardagsrummet i stället. Det  var mycket bättre. Här kan jag inte störa någon och jag kan gå upp hur tidigt jag vill. Var uppe vid två men sedan la jag mig igen och gick inte upp förrän halv fem. DÅLIGA LATA HORA.

Jag har hetsat en stund. Det blir inte på samma sätt som hemma men ändå. Jag åt en tallrik yoghurt med müsi sedan gick jag och kräktes, upprepade typ 3 gånger. Familjen sover så de har ingen aning. Försökte kräkas några gånger under kvällen i går också men det gick inte.

Fan, jag vill bara hem nu. Det jobbar bästa personalen i mitt boende till två och jag kommer hem lagom tills de har slutat! Jag vill inte sitta här och äta frukost. Jag vill inte göra mig fin och jag vill abslout inte på julbord och mer julklappar hos pappa, farmor och farfar!!!

Varför åkte jag hem egentligen??!! Jag borde ha stannat i min egen trygga lugna lägenhet. Hela resten av veckan jobbar det bara idioter och jag är tvingad att ta emot den 6 gånger varje dag. Det kommer bli sjukt svårt särskilt eftersom jag kommer ha gått upp i vikt efter det här!!!