Dagens siffror 37,5 kg. Jag är livrädd varje gång jag ska ställa mig på den jävla vågen men jag måste göra det. Intalar mig varje gång att det är ok att väga 40 kilo, för det är det jag tror att jag har gått upp till… sedan i går… men än så länge är det väl ok antar jag.

Det var så jäkla skönt att vara på jobbet i går.Träffa vanliga människor som inte är personal och som inte bestämmer över mitt liv. Att få prata och skämta och vara normal. Nu är jag ledig till 5:e januari, det är alldeles för länge! Jag behöver dem där. Men samtidigt så var jag helt slut när jag kom hem igen.

Min plan var att sova mer i natt för att orka kvällen med familjen men det går inte. Klockan är två på natten och här sitter jag igen. Kommer förmodligen inte att gå och lägga mig igen. Fan, det ärsån ångest att ligga i sängen så jag klarar det inte. Men jag tycker att när jag väl har somnat så borde jag ju fortsätta sova, men nix.

I kväll ska vi ha vårat julfirande eftersom mamma jobbar i morgon. Det betyder att min dag är ungefär såhär; Buss till familjen vid två. Den tar ungefär 1,5 timme. Jag hoppas jag kan sova en stund på bussen annars vet jag inte hur det här ska gå! Min syster med pojkvän kommer vid fem, då blir det julbord. Sedan vet jag inte men julklappar, fika och julgodis kommer väl ingå under kvällen.Visst ja, vi skulle leka julklappsleken åxå. Jag gillar inte lekar men jag får väl offra mig…

Julbord. Planen är att jag ska äta 1 quornbulle, ½ sojakorv, ½ ägg alt 1 potatis. Får se om det håller… Kanske att jag kan klara det. Och sedan hade mamma gjort fryst cheesecake till efterrätt och det kan jag hoppa över. De vet lite och jag har förklarat att jag håller på att testa en ny matlista pga min magsäck och matstrupe och att jag inte kan gå ifrån den för mycket eftersom vi sedan ska utvärdera den… Julgodis är inget problem heller att avstå men det hade varit lättare om jag fått äta frukt, då kunde jag ha tagit en clementin. Någon form av fika kommer jag nog inte undan men en liten lussekatt kanske går bra. Jag kommer ju inte äta någon lunch eller något mellanmål på em. Om den här planen håller så kommer nog kvällen bli ganska ok tror jag.

Jag vet inte om jag måste åka och handla på förmiddagen. Hetsmat. Affärerna är stängda när jag kommer hem på julaftons eftermiddag och de är stängda på juldagen… Jag är nog tvungen att handla. Svårt bara att veta vad och hur mycket. Kan inte planera mitt hetsande i så många dagar i förväg!

Det blev ingen extra promenad i går, bara till och från jobbet. I dag vet jag inte. Jag är för trött och kroppen är helt slut så jag borde verkligen inte. Känner inte för det heller men då skriker Herr Anorexi i huvudet att jag är äcklig lat och fet och att jag kommer bli stor som ett hus om jag ska fortsätta äta den jävla maten och inte ens röra på mig. Jag avskyr mig själv när jag är lat!!! Men OM det skulle hända något så är det helt fel dag på året. Jag måsteåka hem. Jag måste fixa julfirandet. Jag måste hålla ihop de här två dagarna. Sedan kan jag krascha. Det kommer inte vara ok då heller men inte samma katastrof!