Dagens siffror 37,4 kg

Tack ni som har kommenterat, behöver varje uppmuntran jag kan få just nu!

Jag måste göra någonting åt att jag inte sover. Jag vet att det är en varningssignal och jag klarar inte så lång tid om jag inte sover. Problemet är att jag inte har någon psykiatriker nu eftersom jag inte fick läkaren på anorexicentret och det är inte den lättaste veckan på året att få tag i en ny psykiatriker! Särskilt inte eftersom hälften av läkarna på psyk sa upp sig för någon månad sedan i protest mot den dåliga vården;S Somnade vid halv tio i går, sov en timme, var uppe och hetsade en timme, somnade men vaknade och var uppe för att lugna ner mig en gång i halvtimmen till halv två då gick jag upp. Nu har jag hunnit massor på datorn, bakat mjuk pepparkaka, duschat och fixat håret, tvättat… och klockan är halv fem på morgonen!!!

Jag ska inte gå promenad på morgonen för jag ska jobba i dag – äntligen!!! Och det räcker med promenaden dit och hem. Jag får egentligen inte gå alls är de nya direktiven… bara sitta på bänken utanför dörren om jag vill ha frisk luft. Vet inte om de inte tänkt på att jag ska jobba men de har inte sagt något om det. Jobbet innebär promenad och inget mellanmål på fm:)

Konstigt att jag väger samma nu, jag var övertygad om att jag skulle ha gått upp massor nu efter att ha följt nya matlistan med 1200 kcal i stället för min gamla med 400 kcal! Men det är skönt att jag inte går upp jättefort. Väger ändå ganska mycket nu.