Jag vet inte hur mycket längre jag orkar. I går var vi på sjukhuset. I dag har jag ätit alla måltider hittills. Ville hoppa över middagen. Det blev för mycket på en gång och i går blev det bara en måltid på hela dagen man kan inte öka hur mycket som helst på en gång men då hotade de med inläggning och ringde sjuksköterskan och det blev totalt kaos. Det slutade med att jag åt den jävla maten med tårarna sprutande under hela måltiden. Allt är försenat som vanligt och nu är det mat igen om fem minuter. Jag får inte gå mina promenader heller för de är rädda för att jag ska falla ihop ute. Förstår inte varför allt har blivit såhär helt plötsligt, jag äter ju mycket mer nu än innan jag fick kontakt med anorexicentret och då var det ok med promenader och äta enligt min gamla lista på 400 kcal, vad har ändrats egentligen??? Jag ÄR trött. Men det kunde jag väl vara förut också, eller? Fick de inte se det då? Nu kommer jag inte undan deras blickar. De är i min lägenhet 8 timmar varje dag när jag har alla måltider! Det orkar jag inte heller med, att inte få tid att vila. Nu måste jag se till att hetsa de få timmarna jag är själv för utan hets håller jag inte ihop då blir det för mycket ångest.

I går lovade jag läkaren att jag skulle följa matlistan hela dagen i dag, annars skulle jag inte få åka hem, det hade jag glömt och jag hade nog hoppats att de inte skulle vara så hårda men nu ger de inte med sig det minsta. Egentligen är det bra. Det är det jag behöver men det är för jävla jobbigt och jag är livrädd hela tiden. Jag är rädd för maten och viktuppgång. Jag är rädd att falla ihop och jag är rädd att inte kunna hantera ångesten så jag måste bli inlagd.

Vi hotade varandra. De hotade mig med inläggning. Jag hotade med att aldrig mer öppna för dem och att ta livet av mig om jag blev inlagd. Moget, eller hur. Så jävla ledsen bara. Och ett tag till och med arg tror jag.

Det har blivit flera små fel i dag och det rör till det för mig. Frukosten, inget smör. Mellanmål; fruktsoppa i tallrik när det ska vara glas och ½ dl keso i stället för 1 msk. Lunch; fel sorts grönsaker, såna jag inte får äta… Bagateller för andra, orsak till kaos och panik för mig.

Nu är det gröt. God natt så småningom.