Dagens siffror 37,2 kg

Det blev inte så mycket mat i går. Åt  ingenting förutom hets innan klockan 18.00. Fick åka till akuten och göra EKG och kolla puls och tryck och ta prover för att kolla upp så kroppen är ok. Sedan ville de att jag skulle stanna och få dropp men jag ville inte så jag dealade till mig att äta en halv smörgås och dricka ett glas äppeljuice sedan fick jag gå. När vi kom hem gjorde p gröt. Det var ok.

I dag är jag trött. Ska inte göra något särskilt mer än hämta min cykel som står utanför jobbet och försöka få med mig kattsand på vägen hem. Gick upp senare i dag, hlv fem -fem, jag fick extra medicin i går kväll. Är trött i kroppen och har ont så jag har tagit en Ipren hoppas den hjälper snart.

Julen oroar mig massor. Alla säger att jag ska strunta i att äta julmat och i stället äta det som står på min lista men jag vet inte om jag klarar att säga det till familj-vanilj:S

Jag mår inte särskilt bra just nu och är rädd att de snart lägger in mig om det inte blir bättre och jag vill verkligen inte det!!!