Dagens siffror 37,5 kg.

Det har varit en ganska bra dag i dag. Hade tänkt vänta med städningen tills i dag men fick panik för det i går så vid halv tio började jag storstäda:) Det var ok, gick ganska fort ändå. I dag vaknade jag tidigt som vanligt och hann med massor innan frukost. Funderade länge på promenadens vara eller icke vara, det blev det senare och jag tänker inte ha ångest för det, jag måste spara kroppen tills i morgon då jag ska gå på stan några timmar med mamma och syster. Sedan kom fina vänner. Det var så roligt och jag mådde bra! Härlig 2-årig dotter, vi byggde koja och lekte fantasilekar, skoj:) Åt en clementin med dem som inte fanns på matlistan men jag fixade det också.

Sedan var jag tvungen att handla efter lunchen så jag åkte med personal och fixade den ”vanliga” maten på Maxi, 135:- för en veckas mat. Sedan åkte jag själv till Netto och handlade dagens hetsmat 170:-… helt sjukt ju!!!

Promenad i kväll, det var en skön promenad. Har hetsat en massa timmar som vanligt, inte hunnit sitta vid datorn så mycket. Det här är dock min stående datortid eftersom jag tagit medicinen och inte kan hetsa på ett tag blir det tidsfördriv framför datorn. Hon som jobbar i kväll frågade om det skulle hjälpa mig om de kom och knackade på när de hör att jag hetsar. No, jag skulle nämligen inte öppna:S De försöker ju bara hjälpa men vad kan de göra??? Inte mycket!

Det är alldeles för nära måndag nu! Jag vill inte att helgen ska ta slut!!! Jag vill inte till anorexicentret!!!