Dagens siffror 37,9 kg

Oj, vad mycket det har blivit i dag. Är helt slut och SÅ ont i kroppen. Mest ryggen. Och magen. Gått för mycket. Jag gick en timme på morgonen, vid halv fem typ. Sömnen är med andra ord inte bättre… sen gick jag i eftermiddags och stannade på stan för det var några saker jag var tvungen att fixa, det blev 2 timmar på stan plus 1 timmes promenad!!!

Jag har gjort många bra saker för en gångs skull. Satte igång med adventspyntande när jag kom hem från promenaden. Stjärnor och adventljusstakar. Nu är det superfint:) Sedan plockade jag fram pysselsaker och satte mig med julkorten. Har hunnit göra 10 stycken i dag. De blev mer avancerade än jag tänkte innan, har nog suttit 3-4 timmar sammanlagt(!).

Jag har hunnit baka och städa också men städningen hann jag inte klart med så det får bli i morgon bitti. Det är ju inget problem om jag vaknar så tidigt som jag brukar:)

Jag har varit så arg hela tiden i dag. Tänker bara på alla som motarbetar mig (inklusive jag själv). Jag tänker på vad som händer om de lägger in mig på psyk. Jag tror ärligt inte att jag skulle klara av det. Jag skulle ta livet av mig eller ge upp helt. Det finns inget sätt att tvångsmata mig på nu eftersom det inte går att sätta sond. Dropp fungerar bara om jag är med på det om jag vägrar så är det omöjligt. Man kan inte ha någon i bälte 14 timmar/dygn medans droppet går in. Och kommer jag in på psyk så äter jag inte. Jag går inte med på att äta för att komma hem så alla säger ”Se det fungerar ju bra på psyk, hon går upp i vikt. Vi kan ju det här!” Då händer det aldrig någonting med vården. Någon gång måste någon komma på att det behövs bättre vård för ätstörningspatienter, och även andra patientgrupper men det kan inte jag påverka…

Hur jag ska göra på måndag vet jag fortfarande inte. Det får väl visa sig när jag väl är där. Jag vill inte gå dit!!!

Nu ska jag lägga mig med en bok. Min kropp dödar mig!