Dagens siffror 37,7 kg

Kroppen skriker efter vila men det går inte. Jag klarar inte att vara stilla. Nu är jag iofs stilla så länge jag sitter vid datorn men jag blir rastlös så fort igen. Det var skönt att vara på jobbet. Slippa tankarna och hetsätandet en stund. Det är roligt men i dag var jag trött. De säger att jag var trött innan jag blev inlagd och att det därför var bra att jag kom till sjukhuset men jag är fan så mycket tröttare nu så jag kan inte se att det hjälpte precis! Jag behöver sova mer på nätterna! Det var inget problem med sömnen innan jag blev inlagd men där uppe fick jag inte sova, det var stenhårda sängar som gav mig ännu mer värk i kroppen och öm vid höftbenen, jag trasslade in mig i droppslangen varje gång jag vände mig och pumpen till droppet larmade hela tiden så jag fick ringa på personalen. Och så var det de andra på rummet som höll mig vaken. Först för att jag var tvungen och hålla koll på tanten så hon inte gick upp och ramlade och sen för att hon som bröt armen låg och skrek halva natten, till slut körde de in min säng på läkarexpeditionen (hon som skrek hotade med att slå ner dem om de flyttade på henne, för hon hade minsann rätt att ligga där och om de flyttade hene mot hennes vilja så skulle hon visa dem och det var ingen som hade tänkt på henne när andra patienter störde henne på nätterna så nu var det hennes rättighet att skrika även om det störde mig..!!!). När jag väl kom ut ur rummet var jag så uppriven av att de bråkat för min skull så då kunde jag ändå inte slappna av längre! Nu vaknar jag hela tiden och kan inte slappna av och så jag kan somna på kvällarna och ändå vaknar jag sjukt tidigt och kan inte ligga kvar i sängen även om jag är helt slut av trötthet.

Jag tänker på anorexicentret hela tiden. Jag är arg på alla. Jag litar inte på dem alls och jag vill inte börja där längre.

Jag har ont i magen igen. Förmodligen beror det på all hets. Det har också blivit värre efter sjukhuset. Jag hetsäter till och med mer nu än innan om det nu är möjligt…  Har precis hetsat i 1,5 timme. Ätit så mycket!!! Ont i huvudet också, säkert av samma anledning. Jag vill inte gå promenaden efter maten men jag måste. Jag gick inte morgonpromenaden i går. Åkte och handlade i stället och var ute med katten en stund, då blev han glad:) Men på kvällen måste jag gå! I dag har jag gått till och från jobbet och sedan cyklat till affären och på det lilla har jag ont i kroppen. HATAR min jävla äckel-kropp som vill vara fet och vidrig! Bilkörningen gick åt helvete förresten:S De hade rätt mao, jag har inte tillräcklig koncentrationsförmåga för att köra bil! Jag orsakade inte precis någon bilolycka men skrapade mot en stolpe med backspegeln när jag skulle parkera så det blev repor i lacken… Well, tur att det inte precis är någon ny bil!

Det var vikarie hos mig i dag. Frukosten gick väl ok. Men hon stannade inte efter maten och hon visste inte att vi skulle skriva schema och planering… Sen till lunchen skulle hon fixa falafel. Hon stekte den i MARGARIN! Jag vågade inte säga något för den var nästan klar när jag upptäckte det men jag KAN absolut INTE äta det så jag smusslade undan den och slängde när hon inte såg. Anorexihoran log i smyg…

I morgon är jag ledig. Det är bara personal jag inte klarar av. Jag måste försöka orka gå ut i förrådet och leta reda på ljusstakar och stjärnor och hänga upp. Och städning är nödvändigt, särskilt soffan måste befrias från alla katthår. Får fint besök på lördag *glad*. På söndag ville mamma komma och jag orkar inte men kan ju som vanligt inte säga nej. Sa iaf att jag inte kan förrän efter lunch och att jag måste vara tillbaka här till middagen. Det innebär att jag slipper äta med henne på stan. Det blir nog en fika någonstans men jag ska göra allt för att komma undan med enbart kaffe! Funderar på hur jag ska göra med lunchen. Mamma kommer vid halv ett och i vanliga fall äter jag vid ett… jag KAN säga att jag äter med mamma och hoppa över lunchen eller så måste jag äta en timme tidigare. Jag får se. Om jag inte äter lunch så blir det inte lika svårt om jag tvingas äta något när vi fikar för då kompenserar jag det… Vi får se vem som vinner.

Jag har bakat mjuk pepparkaka och det doftar härligt i hela lägenheten. Inte en chans att det går att dölja för personalen som kommer snart. Hon vet iofs mer än de flesta och hon vet att jag brukar baka till hetsätningsepisoderna men det blir ändå jobbigt om hon säger något. Kanske ska bjuda henne på en bit:) Men jag vågar inte för jag har inte gjort sån tidigare och vet inte alls hur den smakar, den kanske är jätteäcklig, haha.