Dagens siffror 36,9 kg. Jag har i a f inte gått ner sedan i går men inte upp heller. Fast läkaren verkar tycka det är ok. Jag skulle kunna äta mer mat men han vågar inte låta mig göra det. De är rädda att kroppen inte ska kunna ta emot mer näring än så här tror jag…

Jag vågade inte fråga om timpermission i helgen så jag får väl stanna här. Det kanske är lika bra, jag vet inte hur det skulle gå om jag kom hem även om det bara handlar om en liten stund. Det finns ingen på avdelningen att prata med längre förutom ett gäng panchisar. En av dem är rätt rolig iofs men smått förvirrad. Han tycker det är ett tjatigt tv-program de visar hela tiden – det visade sig vara reklamen:) Så tycker han det är ett jävla dåligt hotell han hamnat på och fattar inte varför det kommer in massa folk på rummet hela tiden, det är ju ingen jävla cirkus han bor i och de är jävla dåliga på att komma med notan efter maten han får ju sitta och vänta på den för jävla lång tid… Lite underhållande att prata med honom men jag tror han skulle hem i dag.

Jag ska fortsätta med 1/4 port mat. I går kom det två potatisar till middagen, jag försökte förklara att det var för mycket, att en normalportion inte kunde vara åtta potatisar men de fattade inte det. Till lunch var det skräck-mat, paj! Vit geggig pajdeg med äggstanning och ett tjockt lager ost. Uah! Men jag fixade det. Har fortfarande inte kräkts någon gång, ibland är det svårt men jag ska fan kämpa mig igenom det här nu! Läkaren har inte sagt något mer om psyk och jag tror jag får komma hem nästa vecka. Orolig för det, vet inte om jag klarar det själv hemma. Hoppas verkligen att det går att ordna så jag får hjälp från anorexikliniken med en gång så jag inte ska vara hemma ytterligare några veckor innan det händer något!

I morse fick jag först frukost av en sköterska. Gröt och 1/4 smörgås. Det står en tallrik gröt på matlistan – hur mycket är 1/4 av en tallrik??? De frågar mig hur mycket jag vill ha, suck. Sedan när jag ätit kom en ny sköterska och sa att hon skulle fixa min frukost och vad ville jag ha? Hallå! Har ingen någon koll alls. Antingen får jag ingen mat eller så ska jag äta två gånger!!! Sedan frågade hon vad jag vill ha till mellanmål. Suck igen. Det är meningen att jag ska följa matlistan hur svårt kan det vara??? Så försöker sjuksköterskorna få mig att äta större portioner och grädde i stället för mjölk på gröten. Förstår de ingenting??? Jag KAN äta en halv portion OM läkaren säger att jag ska det. men han säger att jag INTE FÅR det.

Jag har inte varit ute sedan i tisdags morse, på ett sätt är det skönt att slippa promenaderna men det vore skönt med lite frisk luft!

Det står på kontraktet att någon kommer sitta med mig vid måltiderna men det är det ingen som gör. Det står också att jag måste sova med nattskjorta och filt på mig. Varför inte pyjamas??? Ska strida om det i kväll igen för jag fryser ihjäl i nattskjorta! Det går inte sova heller dels för tanten jag delar rum med som behöver hjälp hela tiden. Hon kliver upp och ramlar så jag får ha koll på henne och ringa på sköterskorna varje gång hon reser sig. Så är sängarna inte precis mjuka jag är helt öm i kroppen efter att ha legat några timmar. Och näringsdroppet är så kärlirriterande så hela armen värker hur jag än ligger. De tog bort det senaste klockan tolv i natt och armen är fortfarande svullen och gör ont! De försökte sticka mig och sätta ny nål men de lyckades inte så jag fick lite respit en stund så försöker de igen senare. Nu har de stuckit mig 13 gånger!!! Kärlen bara spricker hela tiden. Jag förstår inte hur det ska gå fram till mitten av nästa vecka när det inte ens nu finns någonstans att sticka! För varje gång de försöker förstör de de kärl som finns. Läkarens kommentar på det var att jag får skylla mig själv och se till att jag inte kommer dit fler gånger…

Lite mindre tåtar nu än i början men det är fan inte lätt!