Dagens siffror; 36,5 kg

Jag mår illa! Har hetsat för mycket, sovit för lite, och utsatt kroppen för lite för mycket påfrestningar den senaste tiden. I går bakade jag igen. Det är billigare att baka än att köpa färdig hetsmat! Fattar inte hur mycket man kan förnedra sig själv. I går köpte jag blodpudding att hetsa – jag som är vegetarian!!! Men det behöver inte vara gott, det är bättre när det är äckligt. Känner inte så mycket smak iaf och det är mer ”tillåtet” att äta om det inte är gott. Dessutom spyr jag ju ändå upp det sedan… fast det kanske vore bättre att äta det utan att kräkas, kunde nog behöva järnet som blodpudding innehåller:)

Det är sol ute i dag! Kanske ska gå ut en sväng med katten sedan om jag inte fryser för mycket. Han rör sig ju ingeting när vi är ute, sitter och tuggar på något grässtrå eller spanar på folk som går förbi på vägen. Inte så kul att stå och titta på honom hur länge som helst! Promenaden på morgonen var ok. I kväll har jag en personal som jag inte haft på evigheter. Tror hon är ok. Jag gillar inte när de kommer hit och inte vet vad de ska göra. När de frågar om allt hela tiden. Då kan jag lika gärna göra det själv för det ger mindre ångest! Hon i kväll är en som frågar… Nu på morgonen och vid lunch har jag clementin-personalen. Det har gått ok hittills men jag är livrädd att svara ”fel” på någon fråga så jag överväger varje ord innan jag öppnar munnen och är helst tyst eller pratar på om något helt oviktigt för att hon inte ska få tid att ställa massa frågor.

Jag har inte sovit i natt. Försökte somna men gav upp och läste i stället sedan gick jag upp, hetsade en stund, läste igen… sista gången jag lade ifrån mig boken var klockan halv två och jag hade inte sovit en sekund. Lyckades nog somna vid två-tiden men vaknade vid halv fem – femigen och sedan har jag inte kunnat sova mer. Gick ut halv sju på promenaden. Jag hatar när jag inte kan sova. Jag MÅSTE sova för att inte bli knäpp! I går natt sov jag iofs bra men natten innan dess blev det inte heller mycket sömn. Jag har sovit bra ganska länge annars så jag hoppas att det här bara är tillfälligt. Annars vet jag inte hur det kommer gå. Jag som vill utöka arbetstiderna också!

Phu, orkar inte sitta här mer. Det blir bok eller film en stund. Bok är lättast att koncentrera sig på så det blir kanske det… kommer väl aldrig se klart ”Marley and me” fast jag tycker den var bra…