Dagens siffror; 36,3 kg

Det här har varit den värsta dagen på länge! Jag mår verkligen inte bra. Kunde inte sova i natt så vid halv fem gav jag upp att ens försöka och gick upp och hetsade en stund. Men orkade inte det heller så då försökte jag läsa – gick inte. Tittade en stund på film på datorn ”Marley and me” den är nog bra, ska försöka se klart den någon dag… Sedan låg jag bara i soffan och försökte härda ut. Kroppen gör så ont!!! Personalen som var uppe vid frukosten sa att om det inte är bättre på fredag åker vi in till akuten så de får kolla hjärtat, puls och tryck. Jag orkade inte fokusera blicken en gång! Nu är det bättre. Jag tvingade ut mig på promenad. Värken blev inte bättre av det precis men så länge jag går fungerar det ok men sedan när jag kom in kunde jag knappt stå upp! Fick förslaget att ta några panodil vid lunchen och de har faktiskt hjälpt så nu känner jag mig nästan som vanligt igen men mycket tröttare. Jag skyller allt på vaccinsprutan men det är ingen som lyssnar på det. De säger att mina symptom inte stämmer med biverkningarna man får av sprutan men jag vet inte…

Jag har mått illa av maten i dag så det har inte blivit lika mycket hets som det brukar. Men så tycker jag att jag har skrivit ett tag nu för det är så på dagarna men sen tar jag igen det på kvällarna i stället så det stämmer inte riktigt:S Svårt att äta. Försökte få personalen att gå ner vid lunchen så jag kunde sitta själv för det tog så lång tid och det kan inte vara kul att sitta och se mig äta! Men hon stannade ändå. I kväll är det rödbeta och keso. Jag måste skära bort lite på rödbetan, jag tyckte den var för stor. Försökte säga att det räcker med halva men det gick de inte med på, men om jag skalar bort några lager med potatisskalaren så blir den mindre utan att de ser att jag har tagit bort. Smart tänkt av mig om jag får säga det själv:)

I morgon är det jobb. Det MÅSTE vara bättre i morgon än i dag annars vet jag inte hur jag ska klara det. Men nu vet jag ju att det blir bättre med panodil så då kan jag ju ta det direkt. Jag är så anti medicin så jag tänker inte ens på att alternativet finns! Promenad med personal senare blir nog bra. Det är bra personal hela dagen för en gångs skull!

Måste vila. Kanske försöka läsa en stund. See you!