Dagens siffror 36,2 kg

I dag har jag jobbat. Tröttare än vanligt. Jag märker att jag blir mer trött om det inte är så mycket att göra. Då står vi stilla mer och jag hinner känna efter. Vi passade på att städa undan och slänga massa stora kartonger och skivor i containern. Det brtyder att vi stor utomhus i bara fleecejackor, brrr!!! Sedan skulle jag gå hem i regnet, frös som en hund när jag äntligen var hemma. Det tog en evighet att bli varm igen!

I eftermiddags var sjuksköterskan här och gav alla influensavaccin så nu är det ingen risk att man blir smittad av den:) Får väl se om man blir sjuk av sprutan men det verkar som att de flesta klarar sig med lite värk i armen.

Jag är trött i musklerna nu. Blir tröttare och tröttare. Märker det när jag går eller när jag står länge. I bland blir jag orolig att benen ska vika sig. Inte för att svimma för jag är inte yr, bara att benen inte ska orka bära upp kropppstyngden. Men det är nog egentligen ingen risk.

Det är bara en vecka kvar tills jag ska till anorexicentret nu. Tiden går för fort!!! Jag oroar mig massor men försöker att slå bort de tankarna när de kommer. Det som händer händer och jag kan inte påverka vad de säger bara för att jag går och är orolig!!!

I morgon är jag ledig. Det blir att sova tills jag vaknar… men det brukar inte bli så sent precis. Skönt iaf.