Dagens siffror 36,1 kg.

Min våg fick spelet i dag. Den visade först 53 kg när jag ställde mig på den! Tror ni jag fick panik eller?!!! Sen ändrade den siffror hela tiden bara pendlade och stannade aldrig på en siffra. Fick ställa mig på den fyra gånger innan den stannade på 36,1 så jag är inte helt säker på att det stämmer men nu har jag satt i nytt batteri så får väl se i morgon… Väger mig bara på morgonen direkt när jag går upp aldrig senare det ger mig bara ångest.

Det gick bra hos pappa i går. Jag har insett att ingen säger något om vad jag äter så nu vågar jag tacka nej. Åt en liten kanelbulle och en liten kaka, det var ok. Det blev ju ingen middag eftersom jag inte var hemma. Farmor är söt; hon tyckte inte hon hade så mycket att bjuda på ”bara” två sortes kakor, två sortes bullar, bakelse med grädde, äppelpaj med grädde och tårta!!!

Gick inga promenader i går. Det var jobbigt men jag hade sån värk så jag gick inte på morgonen som jag brukar och sedan kom jag hem så sent och då var jag jättetrött så det blev ingen på kvällen heller… Fast hade ju inte gått upp mer än ett hg så då gör det väl inget kanske… I dag har jag gått på morgonen och det kommer bli en runda till efter middagen. Plus att vi cyklade och handlade på förmiddagen. Hatar att handla men det gick bra. Så svårt att bestämma mig även om jag har lista. T.ex. vilken banan ska jag ta, vilken gurka, vilken sorts fun light… det kan ta ett bra tag att handla! Nu går det lite bättre för jag har personal med mig och då kan jag inte stå och vela för länge. Fast det blir lite jobbigare för skulle jag vara själv skulle jag leta länge efter den smalaste gurkan och den minsta bananen och det låter de mig inte göra. Nu försöker jag hitta en som är så liten som möjligt men som jag tror att de kommer godkänna. Suck! Vad spelar det egentligen för roll om gurkan är 3 mm tjockare eller smalare?!!?? Man är knäpp!

Jag fick träffa mitt lilla kusinbarn också. Jag kunde inte släppa henne med blicken, så söt hon var! 2 månader gammal. Ville hålla henne hela tiden:) Ser så mycket fram emot att bli moster i april!!!

Jag tog bussen till pappa i går så fick han köra hem mig sedan. Jag känner mig så ivägen som inte kan/får köra själv. Känns som att här kommer tjocka jag och så säger de att jag har för lågt BMI för att få köra bil… pinsamt!

I dag har jag haft besök igen av kompis med dotter, 6 mån. Vi spelade piano, det gillade hon:) Så blev det kaffe och babbel. Det var ok. Jag måste lära mig att jag inte behöver storstäda innan varje gång bara. Vem bryr sig om jag har putsat speglarna och lagt nya lakan i sängen? Ingen!!!

Fick precis provsvaren. Alla prover var bra! Fattar inte hur min kropp pallar. Men fick ett brev till där min läkare skrev att han misstänkte att de var falskt höga pga vätskebrist och att jag ska ta om alla prover 4 januari…