Dagens siffror; 36,0 kg

I dag är det fars-dag. Alltså fika hos pappa. Igen… Det får bli som det blir jag orkar inte oroa mig för det. Dessutom vägde jag ett halvt kilo under inläggnings-gränsen i dag så då gör det väl inget om jag går upp lite? Herr Anorexi har inte riktigt samma åsikt om det där bara:S Ska träffa mitt nya kusinbarn, hon är bara 2 månader gammal. Mysigt att hålla en så liten! Blir bara så melankolisk, vilken värld kommer hon växa upp i?! Hur ser idealen ut när hon är tonåring? Hm, ska kanske försöka att inte tänka så mycket jämt;)

Kattutställningen i går var kul. Jag fick med mig en personal (som är bra!). Vi promanerade dit och hem så det blev en extra proamenad också, alltid trevligt:) Blev kär i en bengal (tror rasen hette så) han var så fin! Sedan fanns det såklart hur många lurvbollar som helst som var helt underbara, så oberörda av allt ståhej runt omkring. Herregud om jag skulle få för mig att tamed någon av mina katter på något sådant, vilken cirkus det skulle bli:) Tur att de är vanliga huskatter.

Så ringde min kompis som är inlagd på psyk och ville träffas så jag gick till sjukhuset på eftermiddagen. Hon var inte allt för pigg men det var ändå trevligt att träffas. Vi pratade mycket och det är bra att prata med någon som fattar och som inte är ett hot, dvs inte kan bidra till att jag blir inlagd om jag säger något om hur det är nu. Vi gick till affären också för hon ville köpa frukt och tidning och sedan gick jag hem så det blev väldigt mycket promenader i går. Kanske därför jag knappt kan röra mig i dag utan att det gör ont. Till och med att sitta vid datorn är en plåga för kroppen. Fast jag vet inte hur jag skulle göra för att det inte ska göra ont. Det blir inte ens bättre om jag ligger ner.

Snart frukost och jag har inte varit ute än i dag. Det får bli efteråt. Måste kanske åka och handla i dag också… Den här helgen har det varit mycket. Jag är van att ha någon dag helt fri men det har det verkligen inte blivit. I morgon kommer det en kompis med dotter så då blir det inte heller lugnt. Måste städa innan också. Dammsuga bort de mesta katthåren i soffan:S Nackdelen med odjuren:)