Dagens siffror 37,1 kg. Det har legat så här ett bra tag nu, för länge tycker jag, måste ner… bara lite till…

I dag ska jag som sagt klippa mig, klockan 12. Tänkte att då är det ju ingen idé att försöka hinna hem till lunchen vid halv ett så jag sa att jag äter på stan… med en kompis… det var såklart inte sant så nu slipper jag lunch:)

Fick en kommentar för någon dag sedan om hur mycket jag är beredd att offra när jag börjar på anorexicentret… har faktikst ingen aning än. Jag vet ju inte vilken vård de kommer att erbjuda. Jag tackar förmodligen ja till det de kan ge mig. Är det bara samtal kommer jag nog inte gå upp i vikt. Fast jag måste kanske utöka matlistan lite… om jag får börja i dagverksamheten blir det stora förändringar, och jag kommer gå med på det i så fall OM de finns där och inte bara släpper taget och låter mig klara det själv. Men det är svårt att säga än vilka förändringar jag kan gå med på innan jag vet. Anorexicentret har inte kunnat hjälpa mig så mycket tidigare mer än tillfällig viktökning. OM jag däremot får komma till ett bahanlingshem så ska jag verkligen kämpa så mycket jag bara kan. DET blir sista chansen för mig att bli frisk som jag ser det… för jag kan inte själv.

På måndag ska det tas nya prover. Tycker alltid det är lite spännande att få veta om kroppen är något påverkadav svälten. Men oftast är proverna bra. Det de inte kollade sist är järnvärdet och det har jag haft lågt förut. Under några år lyckades de aldrig få upp det så då fick jag järninjektioner så om det är lågt igen kommer de sätta in det med en gång. De får jag ta på vårdcentralen, det tar ett tag för man får inte spruta in det för snabbt. Har för mig att det var 4 el 8 doser med en veckas mellanrum… vi får se om det behövs.

Julmarknaden kommer jag inte att gå på. Inte när jag väger så här mycket! Det blir en lugn helg i ensamhet… med personal som kommer och stör dock. Önskar att jag kunde tacka nej till stöd när det blir för mycket som alla andra i det här huset kan! Men jag vågar inte för jag är så rädd att de i så fall kontaktar psyk. HOT hela tiden. Jag HATAR det! Och jag hatar min kontaktperson, den av dem som bara vill spärra in mig. Har henne på sönda förmiddag och jag vill bara fly. Blir sur och irriterad bara jag ser henne:(

Jag har förresten tackat ja till julfesten:)