Det har varit en ganska bra dag. Har haft några sådana nu, vet inte varför allt plötsligt är mycket lättare men det är ju skönt att det inte är ett helvete hela tiden;)

Jobbade på förmiddagen. Det gick bra, vi har mycket att göra så jag behöver inte tänka så mycket, alltid positivt:) Undrar lite hur det kommer bli när jag börjar på anorexicentret om jag ska följa deras matlista… i så fall kommer jag behöva äta smörgås på fikapausen, det kommer kännas hemskt när de inte är vana att se mig äta något alls! Nu dricker jag bara kaffe. Men kanske de inte bryr sig, det kanske bara är i mitt huvud allt blir så stort? Jag blev bjuden på företagets julfest i slutet av november. Jag kommer förmodligen tacka ja. För att det är normalt att göra det. För att jag är tacksam att jag får vara med, att jag räknas som vem som helst av de anställda. Det gör mig glad och stolt! MEN julfest innebär julbord. MAT och DRYCK. Vad dricker man till julbord? Vin? Någon som vet får gärna tala om det för mig!!! Iofs behöver jag ju bara dricka julmust… eller vatten… men jag vill veta vad jag ska ta ställning till INNAN jag sitter där och får frågan! Maten får väl bli som det blir. Jag är ju vegetarian så jag kommer automatiskt undan ganska mycket… Usch, kommer gå och grunna på det här i flera veckor nu, tills det är över. Vi ska åka buss dit för det är några mil utanför stan på ett jättefint ställe, slipper mao köra själv – det är bra! Kommer få sitta med de jag jobbar närmast som vet lite om mig för de är de enda som inte har respektive med sig – det är också bra. Det ordnar sig nog…

Pappa ringde i går. Han sa att det är julmarknad i helgen och sa att om jag känner för att åka dit kan jag ju ringa honom. Bra! Då behöver jag inte säga nej, bara låta bli att ringa. Säga nej klarar jag ju inte. Jag vill verkligen inte träffa familjen i helgen. Jag vill inte äta ute. Jag vill inte göra någonting annat än att bara vara hemma och äta det som jag klarar av utan ångest och utan viktuppgång!!!

I går var jag på nya köpcentret. Hade fått pengar av mamma igen. Jag har sagt att hon inte får sätta in pengar på mitt konto men det gör hon i alla fall… Det är jättesnällt men jag fixar inte det. Jag köper bara hets-mat för pengarna och det är så onödligt! Men mamma vet inte att jag hetsar och jag vill inte att hon ska veta det heller så jag kan inte säga det till henne. Köpte ett par jeans för 199:- på Lindex barnavdelning, strl 158, slim fit. De sitter riktigt bra. Jag tänkte att jag kommer förmodligen gå upp i vikt när jag börjar på anorexicentret men det är en månad dit och sen tar det kanske ytterligare några veckor innan det märks på kläderna och om jeansen bara kostar 199:- gör det inte så mycket om jag växer ur dem. Nu har jag ju någonting att ha tills jag kan ha mina vanliga kläder igen:) Köpte ett linne på Cubus också. Och i morgon fick jag tid till frisören, så jag har gjort bra saker med pengarna. Hade gärna sparat men just nu går inte det så då får jag försöka använda dem till så vettiga saker jag kan! Klippa mig ska verkligen bli skönt. Jag tror inte jag har gjort det sedan i våras!!! Hade kort hår förut, nu är det ganska långt. Jag vill fortfarande kunna sätta upp det men det vore kul med någon frisyr igen, inte bara långt och tråkigt!

Mår illa efter att ha hetsat någon/några timmar och skulle helst vilja gå och lägga mig men jag ska sittta vid datorn och sedan blir det förmodligen ett hets-pass till innan jag får sova.