Dagens siffror 36,3 kg

Förlåt, jag vet att det var länge sedan jag uppdaterade bloggen men det har varit mycket annat. Bra och dåligt. Äntligen lyckats gå ner det jag gick upp förra helgen, lagom till kalaset i dag, så förmodligen får jag börja om från början igen nästa vecka, suck! Men egentligen är det ganska bra för om jag går ner för mycket nu innan jag får komma till anorexicentret vet jag inte hur det går och det är ju några veckor kvar…

Jag har hetsat lite mindre de senaste dagarna och fått lite gjort här hemma. I fredags kväll åkte vi och handlade, inte planerat men jag brukar handla på helgen och det fanns det inte tid till. Då blev det någon timmes mindre hets. I går var jag med en personal och kollade på teater, inte heller planerat. Det var en pjäs om trafficking, hemsk men bra. Det var teaterlinjen på gymnasiet som gjort projektarbete, de var hur duktiga som helst. Bara första scenen när en tjej kommer in och gestaltar ångest så den nästan griper tag i mig också. Som sagt den var jobbig och jag andades knappt men jag klarade det. Det hade jag inte gjort för några år sedan så det var enormt framsteg:) Teatern var inte heller planerad innan, jag visste inte ens om att det var men personalen föreslog det och jag kunde säga ja! Dessutom färgade vi håret innan så det blev ingen hets på många timmar; hårfärgning, laga mat, äta middag, teater, promenad. Sen blev det hets resten av kvällen men det var ändå bra tycker jag.

I dag var det då kalaset. Farmor 85. Det var inte jättemycket folk men det var fastrar, några kusiner, kusinbarn, pappa och hans kusin med fru och så farmor och farfar. Tillräckligt många helt klart! Maten gick bättre än jag befarat men jobbigt blev det. Först middagen; jag hade med mig quornfilé (tack och lov att jag är vegetarian!) så hade ju min faster gjort potatisgratäng jag åt 2 matskedar ungefär och sallad. Sen hade de varma portionsbaguetter till, borde jag inte ha ätit men tyckte det skulle ha verkat konstigt om jag inte gjorde det, så jag åt den. Det hade kännts ok om det inte vore för baguetten… Sen var det efterrätt; ostkaka, glass, grädde, hallon, konserverad frukt. Jag åt lite ostkaka, några hallon och 2 msk glass. Ångest efteråt, mest för att jag kunde ha tagit en ännu mindre bit ostkaka:( Sen var det lugnt ett tag och vi pratade en massa, det var faktiskt trevligt, jag tycker om att umgås med dessa människor för de är ganska roliga och så… om det inte vore för all mat! Två timmar senare var det kaffe. Med tårta. Och bullar. Och kakor. Jag hoppade över tårtan, det var nog ingen som tänkte på det och tog två små kakor i stället. Var ganska nöjd med att komma undan tårtan och bullarna så kakorna var inte så jobbiga, de var som sagt små.

Mina systrar körde mig hem efter kalaset för de ville in på IKEA och kolla julsakerna, de hade öppet till sex så jag var inte hemma förrän halv sju. Helt slut! Orkar inte gå någon mer promenad i dag. Gick som vanligt på morgonen, och det blev tidigt för jag hade glömt ändra klockan i går kväll:) Sen hann jag massor på morgonen innnan frukost. Tog bussen vid elva till farmor sen har det ju gått i ett. Det är tur att jag är ledig i morgon!!!