Dagens siffror som i går; 36,8 kg

Det är en riktigt bra dag i dag. Kanske för att jag har sovit hur bra som helst och gick upp SENT i morse:) Vakande till vid 6 för katterna härjade men sedan somnade jag om och vaknade inte förrän fem över åtta!!! Då var det för sent för promanad eftersom personalen kommer vid nio till frukost så JAG LÅG KVAR I SÄNGEN(!) till 8.20. Och jag mådde inte ens dåligt av det! Sedan gick jag promenaden efter frukost och det var riktigt skönt, kanske för att jag inte var så trött som jag brukar vara när jag går vid kvart i fem:)

Efter det har jag hunnit stryka och sätta upp nya gardiner i köket, nöjd med att jag inte hetsat så mycket än i dag! Fler såna här dagar tack!

I går kväll efter middagen gick jag in till stan, köpte tröja och linne som planerat på Gina, fick panik i provhytten, fattar inte hur min mage kan vara så stor och hela jag är så äcklig! Oproportionelig, ser helt konstig ut. Och har för stora lårmuskler! Kanske för att jag går? Men jag måste ju gå! Någon som vet hur man får bort dem???

I kväll är det bra personal och det kommer det vara nästan hela helgen, skönt! Synd bara att KALASET är på söndag:(