I dag orkar jag inga dagens siffror. Det kommer i morgon igen.

Jag hade massor av planer innan frukost på vad jag skulle göra i dag. Sedan vaknade herr anorexi och nu kan jag inte göra någonting annat än det vanliga. Hetsa och möjligen sitta vid datorn en stund. Jag hade planerat att gå in till stan och köpa en tröja och ett linne på Gina Tricot och nya hörlurar till MP3´n och sen skulle jag åka och handla mat. Maten kommer bli inhandlad i eftermiddag i stället men stan blir inte i dag. Jag ska försöka på fredag i stället.

I eftermiddag ska jag till en kompis men det blir nog inte så länge. Jag tycker det är skönt att jag ska dit i stället för att hon kommer hit för då kan jag gå hem när jag inte orkar längre. Är inte orolig för fika, det blir nog bara kaffe.

Personalen nu på förmiddagen är samma som i går kväll. Till frukosten hade hon med sig ett clementin som hon skulle äta under tiden som jag åt gröt. Jag höll på att bli galen på att se henne sitta och pilla med varje klyfta, värre än en anorektiker! Under tiden jag åt gröt, diskade och skrev dagsplanering hade hon fått i sig halva sitt clementin! Jag orkar inte med dem längre!!!