Dagens siffror 36,9 kg

Jag borde må bra i dag – fysiskt. För jag väger jättemycket och jag är hur tjock som helst. Hittade nästan ingeting att ta på mig i morse såg ut som en flodhäst i allting! Jeans som var planen var inte att tänka på:( Trots det är jag jättetrött och har frusit hela dagen fast alla säger att det inte är kallt. Tröttheten beror förmodligen på något så simpelt som för lite sömn:S Jag har svårt att gå och lägga mig på kvällarna det är svårt att slita sig från maten… hetsar på kvällarna och det är inte lätt att ta tag i sig själv och lägga ner. Jobbade i dag och då måste jag upp vid kvart i fem för att hinna gå promenaden oh äta frukost med personalen, det blev 6 timmars sömn i natt och det är för lite för mig!

Psykiskt borde jag må förjävligt med en viktuppgång på 7 hg. Och jag mår väl inte särskilt bra men det har varit uthärdligt. Om jag bara kan låta bli att tänka på nästan helg när jag ska på 85-års kalas för farmor. Om jag gick upp så här mycket av det jag åt i söndags, hur mycket kommer jag då inte gå upp nästa vecka?!!! Skräck! Fasa! Ångest! Jag hinner säkert inte gå ner det här heller innan dess. Borde jag vilja dö nu?

Jobbet var ok men jag var som sagt trött och vi kunde inte göra så jättemycket för datorerna trulade och borden var täckta med printade plexi-skivor så det gick inte skära plancher under tiden heller. Monterade lite skyltar men inget avancerat. Det var kanske lika bra det:S

Hatar kvällens personal och jag vet inte hur jag ska göra med promenaden. Om jag ska gå den själv eller om jag ska gå med henne och försöka prata vardagliga saker som inte är jobbigt. Men hon går i snigelfart och jag vet att hon inte vill gå. Hon har ingen kondition alls och tycker det är en plåga när hon måste gå med mig och hur kul sällskap blir det?!

I morgon ska jag träffa en kompis och hennes lilla dotter. Blir kul men lite stressad över att ha något inplanerad på ledig dag. Men jag hinner ju allt jag måste göra ändå. Det går inte att vara så inne i tvång runt rutiner så jag inte kan leva också. Jag vill ju inte bara hetsa hela dagen… eller vill jag det…