Dagens siffror 36,2 kg. Hur det kan vara 2 hg mindre efter dagen igår är en gåta men det kanske inte syns förrän på vikten i morgon?

I dag känner jag mig ganska stark för en gångs skull. Promenaden i morse gick utan att jag tänktepå det och förmiddagens Maxi – djuraffären tur var inte heller jobbigt. Tog bilen för jag skulle köpa kattsand och 20 kg tar jag inte på cykeln! Men jag märker att jag inte kör så mycket och att det är jobbigt att hålla koncentrationen. Nu var det ju inte så långt men jag kan förstå dem som säger att jag inte ska köra bil just nu.

Jag skulle ju skriva om i går. Det första som var bra var att min syster följde med också. Det går så mycket lättare att prata och umgås om man är fler och min syster är rätt rolig att lyssna på:) Hon är 21 men när hon är med oss i familjen är hon fortfarande fjortis, haha, förmodligen för att hon är så mycket yngre än mig och min andra syster. Vi var här hemma en stund sen åkte vi till IKEA, Jag som hatar att äta lunch där! Jag ville inte ha det vegetariska alternativet, de är inte bra på vegetarisk mat… det blev laxfilé med broccolipuckar. Försökte att inte tänka bara äta. Jag försöker också tänka att EN dag gör ingenting och att jag ändå inte får gå ner mer nu för jag ligger redan under vikten som är gränsen för inläggning på medicinkliniken! Efter maten gick vi runt en stund på IKEA jag köpte en lila lampskärm:) syster är galen i ljus så jag vet inte hur många olika sorter det blev till slut! Efter IKEA åkte vi till ett köpcenter. Jag hittade nya stövlar, det var hur bra som helst de var inte ens dyra och mina gamla är inte längre vattentäta. Mina vader som jag alltid haft komplex för att de är så breda var tydligen inte det längre för nästan alla stövlar var för stora(!) de jag hittade till slut hade spännen som man kunde spänna åt så de blev mindre. Sen köpte jag nya gardiner som jag letat efter i typ två år. Svarta och lila och en lila duk. Mitt vardagsrum kommer bli hur fint som helst nu! Next big issue; FIKA. Det finns två caféer på det köpcentret och vi kollade båda men inget hade något som kunde vara ok. Till slut tröttnade jag på anorexin och tog en kaka! Så liten som möjligt men ändå en kaka.

När vi kom hem skulle jag ha ätit middag men jag sa att vi precis ätit och hoppade över det. Jag hade ändå ätit mer än jag skulle den dagen. Promenaden gick jag inte heller. Det hade jag lite ångest för men vi hade gått från 11 – 16.30 så det fick vara ok.

Jag hade nog trots allt mindre ångest än vad jag borde ha haft efter en sådan dag. Jag var trött men inte överdrivet trött och vi hade trevligt så det var en bra dag. Jag hade däremot grym ångest innan jag ställde mig på vågen i morse!!! Men hade gått ner två hekto… inte mycket men har stått still i flera dagar så det kändes ändå bra. Får se vad vikten visar i morgon, förmodligen upp ganska mycket. Jag har hetsat hela dagen i dag, tog väl igen att jag inte kunde hetsa på hela dagen nästan i går:( Handlade på förmiddagen men köpte inte så mycket hets-mat, hade en del hemma redan. Åkte först till Maxi, sedan till netto. Det är billigare på Netto men jag vill köpa den ”vanliga” maten på Maxi av någon anledning. Det känns bättre då…

Nu är det middag sedan promenad.