Dagens siffror 36,4 kg

Kan någon ta bort den här dagen ur almanackan så det blir i morgon typ, nu?! Mamma kommer om en stund och jag vill inte. Jag vill vara hemma i tryggheten och hetsa och äta mat som är ok för mig till lunch. Jag vill inte vara bland en massa folk som stirrar på mig och en mamma som inte får oroas och dessutom ÄTA otäck mat!!! VAD jag ska äta har jag ingen aning om och inte heller vart vi ska gå. Vi har inte heller något planerat att göra så det kommer inte att bli lätt i dag! Jag funderar på att dra med henne till ett museum några mil härifrån. Då blir det lite tid i bilen och sen har vi något att göra en stund. Men om vi åker dit vet jag inte vart vi ska äta och om det komme finnas något jag klarar av. Plus att tid i bilen innebär massa småprat och det går inte för länge i taget. En stund är det ok men inte längre. Well, vi får se hur vi gör. Mamma kanske har kommit på något annat hon vill göra, kan ju hoppas på det! Gillar inte heller när hon säger att hon kommer någon gång runt 10-11. Om hon kommer vid 11 hade jag hunnit hetsa en stund innan men nu vågar jag ju inte ifall hon kommer tidigare. Och jag klarar inte av att bara sitta utan att ha någonting att göra. Hoppas jag har saker att kolla på datorn som tar tillräckligt lång tid!

Jag går inte ner i vikt längre… eller jag har inte gjort det på tre dagar. Men kollade den andra vågen i dag och muskelmassan har ökat ganska mycket, till 94,2% och vatten till 75,4% det innebär att båda de värdena ligger på ”hög” nivå. Fett procenten ligger kvar på 5% men det är det lägsta som går att mäta så jag vet inte om det stämmer. Gillar inte att jag har mycket vätska i kroppen! Tidigare låg det inom normalvärdet. Det beror förmodligen på kräkningarna och all motion… Att muskelmassan är så hög vet jag inte vad jag tänker om. Det är ju bra för då finns det mindre plats till fettet men jag vill inte ha massa muskler, jag vill bli smal!!!

Personalen sa att jag såg sliten ut i går. Jag ser ingen skillnad. I dag är det dock massa smink som gäller och en kjol med tyll under som gör att jag ser ännu tjockare ut än vanligt men eftersom jag ska träffa mamma är det väl bäst så. Jag har sovit bra i natt också, det är skönt. Tycker det är jobbigt att gå och lägga mig på kvällen bara för att jag vet att när jag vaknar måste jag gå ut och gå och jag orkar inte det. Men jag måste ju. Bästa tiden på dagen är nog efter frukost om jag är ledig, då har jag tomma timmar fram till halv ett och sen är det bara lunch och sen egen tid till halv fem. Det känns bra att inte vara tvungen att göra saker, jag gör det som passar mig:)