Dagens siffror 36,4 kg

Dagens morgonpromenad gick riktigt bra. Tricket är att inte känna efter. Musik på hög volym i Mp3:n och så tänka på annat än kroppen. Kallt var det dock… Jag har sovit mycket bättre i natt än på sista tiden. Min kropp är väl så slut för jag orkar inte ens gå upp och säga till katterna när de klöser på soffan. I vanliga fall vaknar jag direkt och rusar upp och ryter åt dem men nu hör jag någonstans långt borta att de gör det men jag orkar inte vakna mer och somnar om i stället. Jag gick inte upp förrän tio över sju i dag! Hann inte hetsa innan frukost vilket var bra och nu känner jag inte hellre för att hetsa. Jag är för trött för allt, t.o.m. det!

Jag förstår inte varför jag ska säga vad jag väger när de ändå inte tror på mig! Det känns ju ganska meningslöst då. Jag säger att  jag väger 37,4, bara ett kilo mer än sanningen men på tryggt avstånd från de 36,5 som är gränsen för inläggning. Men de säger att de tror att jag väger 36… OM det var så skulle jag bli inlagd… vad vill de att jag ska säga??? Blir så irriterad på den kp jag inte gillar och som jobbar i dag. Hon letar anledningar till att lägga in mig och jag vägrar säga någonting annat än att allt är hur bra som helst. Ta bort henne!

Mamma kommer i morgon i stället. Jag vill inte. Jag vet inte vad vi ska göra heller. Oftast blir det stan men jag tror inte någon av oss har något särskilt att kolla på och det är inte så länge sen vi gick på stan. Vi måste GÖRA något, det fungerar inte att bara sitta och prata. Någon som har något förslag på aktivitet tillsammans med moder???

Nu ska jag ha en lugn skön lördag. Njuta av att vara ganska utvilad och inte tänka/känna mer än nödvändigt:)