Dagens siffror 38,2 kg. Samma som i förrgår alltså. Fattar inte dessa tillfälliga viktökningar som försvinner dagen efter igen! Vätska???

Jag träffade min dietist i går på väg till jobbet. Jag har inte träffat henne på ganska länge och honfrågade hur det är. Jag sa ”sådär” men det kändes som att hon bara ville höra det vanliga ”Det är bra.” Blev lite ledsen av det för hon är jättebra och någon som brukar fatta men jag vet inte om hon bara var stressad på väg till jobbet. Hade förmodligen sagt som vanligt att allt är bra om det inte varit för att de pratar om att det kanske är dags för en tid till henne snart och det vore så konstigt att komma dit och berätta allt om jag sagt att det bara är bra…

I dag cyklade jag med personal ut till IKEA. Hade tänkt att gå själv men så frågade hon om hon fick följa med och jag gillar henne, problemet är att vi inte får gå. Deras dumma regler säger att om vi ska hitta på något utöver promenaderna så måste vi cykla för att jag inte ska gå så mycket. Nu är herr anorexi arg på mig för att jag inte gick. Vet inte om jag borde gå ut och gå en extra promenad i stället men då kommer jag inte få gå med min kontaktperson efter middagen och det vill jag. FAN, borde ha gått själv och inte gett med mig. Nu får jag sota för det. Varför ska det vara så svårt för??? I vanliga fall skulle jag ju ha varit hemma i lägenheten och då hade jag inte rört mig alls så cykelturen var ju ändå utöver men bara för att jag hade planerat att gå så blir det fel. Hittade inte det jag skulle ha heller. Ingen bra förmiddag mao. Hon frågade om vi skulle stanna och dricka kaffe någonstans men det kunde jag säga nej till. Behövde hem och hetsa innan lunchen. Och städa och tvätta klart. Det är fixat nu, det behövdes:)

Jag är ledsen i dag vet inte vad det beror på. Mådde bra på morgonen och tog tag i saker jag inte klarat på länge som städ och tvätt. Men nu är det miserabelt. I morgon är det jobb igen – skönt! Och på fredag är det läkarbesök. Det är bara i dag jag är helt ledig. Kunde ju tänka mig att sova lite längre när jag nu fick det i dag men nej då, det går såklart inte. Vaknar allt för tidigt. Så är mitt liv. Trött när jag måste upp. Trött men för orolig för att ligga still när jag får. Kallt i dag, det var frost ute så det blev både täckjacka och moccastövlarna på morgonpromenaden!

Nu ska jag äta lunch. Quornbulle, quinoa, gurka, broccoli.