Jag mår illa! Jag hatar den jävliga maten som måste ätas!

Jag har varit på jobbet på förmiddagen. Kul som vanligt även om det inte fanns jättemycket för mig att göra. Jag pratade ganska mycket med min handledare, kanske för mycket? I vanliga fall försöker jag undvika att prata om mig själv, har pratat så mycket med så många att jag vill vara ”normal” någonstans inte alltid vara ”hon anorektikern”. Särskilt när jag inte ens tycker att det stämmer. Hon sa en del bra saker. Och en del som visar på noll kunskap om ätstörningar… men hur ska hon kunna ha kunskap om det?! Så hon är förlåten;) Jag berättade vad jag väger, det var inte nödvändigt känner jag nu. Hon känner en som jobbar i mitt boende och jag hoppas verkligen att hon håller sitt ord och inte talar om för henne vad jag väger!!! Det är en av de bra personalen men ändå… Det känns skönt att prata med någon som delar förtroenden tillbaka. Jag fick veta en del om hennes liv och problem med sonens pappa bl.a.. Jag är van vid personal som aldrig berättar något själva men som ska veta hela mitt liv. Ovant alltså men det är härligt att vara del av ett sammanhang som inte bygger på att jag är patient/brukare och de personal!

Vi hade utvärdering också och jag kommer få stanna där jag är nu. De är supernöjda med mig och jag trivs jättebra. Skönt för nu vet jag att jag kommer få stanna åtminstonde terminen ut. Jag får fylla i papper med arbetstid mm och jag tjänar 8:-/timmen:) Det är skrattretande! Jag jobbar 4 timmar/dag det blir 24:- suck, det är i alla fall inte pengarna som får mig att gå till jobbet. Men jag har ju sjukbidraget så det här är bara utöver. Jag försöker tänka att det blir ca 300:- i månaden och då kan jag köpa något för dem som jag inte skulle ha köpt annars… dvs om jag kunde sluta upp med hetsätningarna som jag just nu lägger ALLA mina pengar på:( Ibland får jag lite pengar av mamma för att hon vet att jag inte har så mycket att röra mig med men nu kunde hon lika gärna låta bli eller sätta in de pengarna någonstans så länge tills jag klarar att hantera dem bättre. Nu går även de till hetsmat. Så onödigt! Detta ger mig ångest så jag slår oftast bort det ur tankarna för att stå ut med livet.

I morgon är det en tom dag igen.Måste tvätta men det tar ju inte så lång tid. Skönt att jag har tvättmaskin i lägenheten så jag slipper boka tvättstuga! Jag borde se till att göra något, boka upp tid med någon. Men jag har ingen att ringa till. Mina vänner finns snart inte kvar längre. Och det är MITT FEL! Hela detta helvete är MITT FEL!!!

Hade dessutom gått upp i vikt igen. Jag vill inte! Trots promenaden på 2 timmar extra igår. Iband tror jag att jag går upp efter att ha gått mycket för att musklerna svullnar dagen efter och sen går jag ner efter det för det är ofta så att jag går upp när jag rört mig mer. Men jag vet inte kanske inte stämmer alls??? Jag vet inte om jag ska våga lägga mig och läsa en stund nu. Det brukar inte bli bra när jag lägger mig på dagen men jag mår så jävligt! Jag har tagit bort ”vila” från schemat. Förut kom personalen upp och satt här medans jag skulle vila. Jag låg bara och tittade på klockan och väntade på att de skulle gå så det blev inte så mycket vila av det. Nu är det bättre jag får vara ensam från halv två till halv fem. I kväll är det pucko till personal som kommer. Jag hatar när de jobbar! Så måste jag stå ut med henne under en timmes promenad utöver mat-tiden:( Hon är så slö! Jag går typ en meter före henne för hon går så sakta!

Ha en bra kväll!