Trött. Huvudvärk. Deppig.

Det var inte lätt att komma ur sängen i morse! Men promenaden måste hinnas med innan frukost så det fanns inga alternativ annat än att gå upp. Första prövningen är vägningen. Jag har gått upp mycket den senaste tiden och nu väger jag 38,5 kg:( Det är sjukt så tjock jag är nu! Nästa prövning är promenaden som verkligen inte är rolig längre. Det är bara plågsamt att ta sig runt den invanda rundan. Jag går samma runda två gånger om dagen för att jag måste. Jag kan inte ens byta runda för då räknas det inte. Tredje prövningen är frukost med personal. Det gick bra i dag det var min kp som jag gillar. Sen var det planering och skriva matlista och inköpslista mm det är bra för de har sagt att vi inte kommer ändra på någonting nu innan jag har träffat medicinläkaren på fredag så jag behövde inte öka matintaget heller – skönt! Sen har vi varit och handlat på maxi, det var ok. Jag handlar den vanliga maten med personal, det som blir jobbigt är att jag måste åka och handla igen för jag MÅSTE ha hetsmat hemma. Men då får ingen följa med! Brukar passa på när de har rapport så behöver de inte ens se att jag åker iväg.

Pappa har ringt flera gånger men jag orkar inte svara. Jag orkar inte träffa honom i dag och jag orkar inte ljuga och hitta på något som jag ska göra så jag låter bli att svara men får ångest varje gång. Fan, om jag mådde bra skulle det inte vara något problem. Då skulle jag tycka det var kul att träffa honom och äta lunch på stan och förmodligen blir det bio nästa gång han kommer. Vi ska se ”Flickan som lekte med elden” och jag vill jättegärna se den men jag klarar inte att vara bland folk i dag. Jag behöver också veta i förväg om jag ska göra något inte samma dag. Jag måste vara förberedd. Det är också anorexin som bestämmer över det.

Jag vill inte att helgen ska ta slut. Det är bra personal hela helgen vilket innebär att de kommer vara lediga i början på nästa vecka och jag orkar inte med puckon. Särskilt inte när de ska laga min mat i mitt kök:( I morgon ska jag till sjukhuset och ta prover. Kanske borde äta frukost tidigare om jag ska hinna…