Läkaren har ringt och domen blev: LPT! Jag måste gå dit i morgon fm annars blir jag hämtad och jag kan inte göra ett damn shit about it.

Jag orkar inte bli förtvivlad. Jag orkar inte bli arg. Jag orkar inte kämpa mer.

Min plan är att ge upp.

Varför ska jag underlätta för dem när de bara rycker undan fötterna på mig? Jag har inga planer på att underlätta behandlingen. Som att det spelar någon roll egentligen. De kommer ändå att göra det de vill och bäst för mig är att göra som de säger så jag kommer därifrån jag vet men jag vill inte gå upp i vikt igen. JAG VILL INTE DET!!!

Ledsen.

Och snart ska jag äta middag. Varför? Om jag ändå får sond i morgon varför ska jag äta i dag? Men jag orkar inte bråka.

Jag kommer att gå dit frivilligt i morgon. Försöka övertala dem att lägga in mig på HSL. Då kan jag skriva ut mig fortfare annars har jag inte någon chans på 4 veckor. FYRA VECKOR!!!

Får jag dö nu?

Om jag hade kvar mina sparade tabletter skulle jag förmodligen ta dem men nu har jag inte tillräckligt många för att de skulle göra mig annat än otroligt trött. Helt meningslöst.

Hade planerat en promenad på en timme efter maten. Nu vet jag inte om jag ska gå som planerat. ELLER gå från nu till i morgon bitti bara för att jag sen inte kommer kunna gå mer på evigheter (och för att protestera). ELLER om jag ska stanna hemma och hetsa tills i morgon.  Strunta i promenaden. Äta allt som finns hemma… kanske åka och handla t.o.m. kommer ju inte behöva några pengar direkt när jag ändå inte kommer få gå ut.

Jag vet hur det blir; jag kommer vara tvungen att åka rullstol om jag ska gå ut. VARFÖR gör de så här mot mig???

Jag äter ju för helvete. Inte jättemycket men jag äter. Och jag har gått upp i vikt. Så; WHY???

Jag vill flytta. Slippa personal som bestämmer över mitt liv. Slippa ha någon som ser vad jag gör. Bestämma själv. Bli vuxen och ta ansvar för min vikt själv. Jag trodde det skulle vara bättre att bo så här att jag skulle känna mig tryggare. Men jag mår bara jävligt över att inte få vara ifred. Låt mig svälta. Låt mig dö om det är det jag vill. Leave me alone!

Jag borde nog ha slutat med det här blogginlägget för länge sen men jag vet inte vad jag ska göra av mig själv så jag bara fortsätter. Försöker fatta vad som händer. Försöker… men det går inte…