I går var det katastrof. I dag är det faktiskt mycket, mycket bättre! Jag hade gått upp några hg i vikt i morse och det gjorde mig lite knäckt men å andra sidan är jag så mycket piggare så jag orkar kämpa och orkar promenera. Mitt fokus ligger på att få stanna hemma och det verkar som att jag kommer få det för personalen här ser hur mycket piggare jag är i dag och att jag är beredd att kämpa… sen betyder det inte samma sak när de säger kämpa som när jag gör det;) Jag vill ner i vikt såklart. De krävde att jag ökar matlistan den här veckan och det har jag gått med på… haha, de har ingen koll så det jag ökar är att jag byter ut lingonsylt på gröten till 1/4 banan = ungefär samma kaloriintag och att jag ökar på lunch och middag med en rå grönsak. Förut har jag haft bara broccoli eller liknande nu ska jag dessutom äta 3 cm gurka eller ½ tomat. Inget problem att lova det det blir typ 20 kcal mer/dag:) Hoppas nu bara att jag kommer undan med mina promenader som jag egentligen också var tvungen att minska på…

Jag tror att medicinen gjorde skillnad trots allt. Tog inte all nattmedicin igår och vaknade pigg… visserligen redan vid 4 i morse men det var inga problem att gå 2 rundor innan frukost och dessutom hinna städa lägenheten(!) I dag smusslade jag också undan medicinen jag tänker inte låta dem droga mig mer!!! Hetsat en liten stund bara i dag men bara med en massa knäckebröd och kaffe. Nu är det lunch och sen ska jag åka med personalen och handla mat. Efter att jag haft vila i em blir det nog 4:e promenaden.

I morgon kommer de kräva en vikt men jag tänker dricka mig till viktuppgång om jag inte vager tillräckligt mycket ändå:S Nu är jag motiverad att gå ner mer haha:)