dagens siffror 38,2 kg. Nu är målet under 38:)

Var hos min läkare i dag. Min ganska nya läkare som inte kan svenska. ”Har du ångest i ditt huvud?” Och ”Du vill inte gå på huset (psyk)?” Var dagens bästa kommentarer annars var det bättre än tidigare. Hon pratade mer än fem minuter och hon hann med att hota med LPT om jag inte vänder uppåt. Får en vecka på mig att börja äta mer gå mindre och naturligtvis gå upp i vikt. Har inga planer på viktuppgång orkar inte kämpa som det är nu. Hon kommer också ändra mina mediciner från i morgon. Fast hon trappar inte ut de gamla hon bara byter rakt av och jag undrar hur bra det är egentligen. Sen sätter hon in Sobril och jag gillar inte Benzo men hon lovade att det bara är för två veckaor för att hjälpa mot den värsta ångesten nu. Hon satte också in Nozinan på morgonen (!?) har det på kvällen för att jag ska sova men trodde inte man satte in sömnmedicin till morgonen… och så Meanzerin, nån som vet om den är bra? Bort med zyprexa som ändå inte hjälper och så bort med Heminevrin som är den värsta medicin som finns och som bara gör mig seg, den hjälper inte mot ångesten alls längre… inte i de doser jag får ta iaf. De vågar inte ge mig max-dos eftersom jag väger för lite.

Fattar inte att jag har sagt till dem vad jag väger. Har inte ens något minne av att jag har sagt det däremot hur många minnen som helst av att jag vägrat säga det. Tydligen var det under medicinpåverkan som de fick ur mig det. Å andra sidan väger de mig inte och jag tror de kommer lita på vad jag säger så jag kan säga att jag gått upp i vikt ”…jag ljuger så bra…”:) Hon kommer ringa till personalen på onsdag och fråga hur det går och så ska jag träffa henne på torsdag igen om det inte är bra då… åh, vad bra det kommer vara för jag vill INTE träffa henne igen! Trots allt hon sa så gillar jag henne bättre nu än när hon bara har suttit och inte sagt någonting på våra samtal. Hon kanske faktiskt fattar något?

Personalen är här mycket mer nu för att hjälpa mig sluta med hets och jag antar att det är bra men det är grymt jobbigt att inte kunna hetsa som jag  ”behöver”. I dag har de dock personalmöte mellan 13-16 och då kommer jag ”passa på”… jag vill ju inte egentligen men det känns så bra under tiden. Ingen ångest… inga känslor över huvud taget. Behöver åka och handla först. Nu vet jag ju att det är lugnt att de inte kommer gör något på en vecka iaf så då kan jag ju fortsätta som vanligt. Hur korkad är jag!!! Kan inte köpa sånt som måste stå i kylskåpet eftersom de kommer upp hit och lagar maten då tittar de i alla skåp… har en kasse i garderoben… SJUKT!!!

Ska hinna promenader också, det är stressigt nu. I går blev det iaf fyra timmars gående och i dag blir det nog tre plus cykelturen till läkaren. Vill minska men det är för mycket tvång i för att jag ska kunna ta bort dem. Tycker inte det är skönt att gå längre det är bara tungt och jobbigt och jag går mycket saktare nu än vad jag brukar. Kroppen är trött helt enkelt. Jag är inte van att det tar så lång tid att gå ner i vikt. Det är förmodligen för att jag hetsar och för att jag börjar bli gammal:( Förut gick jag lätt ner ett par kilo på en vecka nu har det tagit en vecka att gå ner ETT kilo.

Långt inlägg men mycket att säga i dag:)