Dagens siffror; 40,8 kg. Bra, bra! Allt som är neråt är bra:)

Jag ville inte gå upp i morse men katterna lät mig inte vara ifred så till slut gav jag upp att försöka sova längre, klockan nio gick jag upp. Hade gärna sovit till tolv bara för att slippa så mycket som möjligt av dagen! Nu blev det inte så så jag tänkte att jag lika gärna kunde göra något nyttigt så jag duschade, sminkade mig och fixade håret, för första gången på flera dagar(!) och gick in till stan. Tog en omväg både dit och hem så det blev en lång promenad. Var tvungen att byta ett linne som jag köpte i Gbg, fel storlek. Och så blev det apoteket också när jag ändå var i stan. Min specialtandkräm är nästan slut… de har den på Maxi också men orkar aldrig gå dit, för mycket folk. Bra tips om man kräks mycket; Sensodynes tandkräm; Pro emalj.

Nej, jag kämpar inte längre emot ätstörningen. Jag orkar inte försöka att inte hetsa. Ja, jag har hållit på länge i sträck nu men jag fixar inte att stå emot. Vet inte vad som skulle motivera mig. Nu när jag går ner i vikt av det blir det ännu svårare att sluta. Men vikten kommer att stabilisera sig det gör den alltid och sen går jag inte ner mer så det är ingen fara… tyvärr…

Ska äta middag i kväll. Det jobbar någon jag vill äta med. Det är inte ofta så får passa på, alltid vikarier nu för tiden tycker jag. Bra på ett sätt då får jag ta hand om mig själv och inte vara social alls. Mat blir nog rödbetor från landet med minikeso till. Innehåller inte så mycket så det känns ok. Sen blir det ännu en promenad eteråt, det är bra.

Borde nog gå ut och dra upp rödbetorna snart, de kokar ju i evigheter innan de blir mjuka:)