I dag sov jag till halv tolv! Det var faktiskt skönt och jag kunde ha legat i sängen ett tag till utan problem men hade saker jag var tvungen att göra.  Cyklade till banken och fixade dosan. Handlade mat på hemvägen. Tog bilen och köpte kattsand i djuraffären. Tankade. Betalade räkningar när jag kom hem. Packade till gbg i morgon. Sedan fyra timmars hetsande.

Gick upp lite i vikt de dagarna jag var med mamma och sen pappa men nu är jag tillbaka på 41,5. Så kommer resan i morgon att förstöra allt igen. Jag måste åka hemifrån vid 7 och sen ska jag hämta först pappa sen min syster. Det blir nog att vi stannar på vägen och fikar sen kommer det bli lunch när vi kommer fram. Ingen frukost i morgon iaf sen på onsdag blir det hotellfrukost. Jag hatälskar det. Det finns inget svårare än att välja vad man ska äta och jag tycker om frukost. Om jag bara skulle välja ett mål om dagen att äta skulle det helt klart bli frukosten. Dels är det gott och dels kommer man förbränna den under dagen och så mår man inte illa av saker man ätit innan under dagen. När vi åkte till Kreta bestämde jag att maten inte skulle förstöra något och att jag skulle äta som de andra utan att få ångest och det gick rätt bra men nu vill jag bara neråt,orkar inte med svängningarna i vikten för måendet pendlar lika mycket.

Jag borde gå ner och försöka bryta hetsen någon timme iaf men jag tycker det är så svårt. Kanske kan spela kort med någon? Promenad vore inte heller fel. Det ösregnar men det gör kanske ingenting det är ungefär så det är både inuti och utanpå:( Jag är så trött!!! Skulle också kunna ställa mig i duschen men det är mer ångest. Känna och se äckelkroppen. Inte ätit något vanligt i dag, bara hets. Det är bra antar jag. Kommer äta äpple i kväll och kaffe. Vill dricka alkohol men det funkar inte om vi ska köra i morgon. Jag dricker nästan aldrig alkohol men har märkt att det kan gå att bryta hetsen med ett glas bailys eller malibucola. Det är gott också:)