Kom från Kreta i eftermiddags. Jag har haft det så himla bra så ni anar inte. Har njutit hela veckan. Ätit det jag har känt för… vilket iofs inte varit något onyttigt direkt. Mycket sallad har det blivit; tonfisksalladen var supergod. Men har även provat grillad svärdfisk och sjötunga. På stranden har vi ätit bröd med tzatziki, supergott trots att det var vitt bröd. Jag har t.o.m. ätit lite godis på kvällarna. Och jag har druckit vin några gånger och piña colada en kväll och bailyskaffe en kväll. Helt galet roligt har det varit.

Jag och mina systrar har kommit varandra mycket närmare varandra den här veckan. Vi har verkligen pratat och det har vi aldrig gjort tidigare. Jag tror vi förstår varandra ganska bra.

En kväll fick jag lite panik när jag tänkte på vad jag ätit så då gick jag upp mitt i natten och provade mina smala jeans som jag hade åkt dit i men jag blev lugnad när de satt som vanligt så sen dess har jag inte tänkt på vikten och kroppen särskilt mycket. Jag har inte haft gravid-mage någon dag trots det vi ätit, det ser jag som ett gott tecken. Det har ju blivit mycket på kvällarna men inte så mycket till lunch. Frukost har blivit yoghurt och bröd och kaffe det har kännts bra.

Jag har ingen aning om hur jag ska fortsätta nu. Äta och inte kräkas och hålla vikten men inte gå ner är det bästa men jag har så svårt att veta vad jag kan äta och det blir lätt för lite och så börjar jag hetsa i stället. Nu har jag varit ifrån det en hel vecka det vore så dumt att börja igen. Skulle vilja träffa dietisten och göra en matlista men jag skulle nog inte lita på den ändå… kanske ska skriva en egen men det brukar inte heller hålla så länge. Aaaah jag vet inte! Det kommer bli problem redan vid frukosten i morgon. Gröt är väl det enda som finns hemma. Inte så gott men kanske bra att böra med.

Jag tänkte åka till stranden i morgon men det ska bli åska på eftermiddagen så jag får väl se hur det ser ut på morgonen. Algblommningen börjar nu vi såg den från planet, det gillar jag verkligen inte. Hoppas det inte blir så mycket här.

Måste packa upp och tvätta och sova! Vi har inte sovit så mycket den här veckan. Sängarna var jättehårda och så var det varmt och efter en dag i solen bränner det lite. Jag har inte tagit mina mediciner varje dag heller eftersom det har blivit lite alkohol. Ska bli skönt med min egen mjuka säng i natt! Kram!