Nu börjar jag få lite resfeber. I morgon åker vi!!! Känns märkligt men skönt. ser fram emot det hur mycket som helst. I dag ska jag packa men väntar nog tills i kväll. Jag ska lämna katterna hos pappa i kväll och det är bättre att packa när de inte är hemma annars lägger de sig mitt i alltihop och hårar ner:) Love them:) Vi ska inte åka förrän på eftermiddagen i morgon så jag hinner fixa om det är nåt jag kommer på i sista stund. Jag ska snart gå och köpa lite svenska tidningar att ta med mig till flyget och stranden. Det är 27 grader varmt i vattnet på Kreta, hääärligt!!!

I kväll blir det födelsedagskalas hos pappa. Vet inte vad det kommer bli att äta men jag tänker inte äta något annat innan så då går det även om det blir tårta klarar jag en liten bit men hoppas inte… Mycket att tänka på. Jag kommer glömma födelsedagspresenten! Ska ha med allt till katterna; mat, sand, låda, sele mm hoppas det hinner bli svalt tills vi ska åka katterna mår inte bra om det är för varmt i bilen. Har typ AC men den funkar inte så bra.

I dag har jag varit ute och gått (långt), spelat skip-bo med kp, handlat, hetsat… typ så. Vet inte vad jag ska göra fram till fem när jag ska åka till pappa. Duscha och göra mig snygg förståss men det tar ju bara en timme:) Det blir nog mer hets och mer promenader. Det är soligt med det blåser hur mycket som helst så det går inte ligga ute och sola:(

Nu blir det Maxi och tidningar. Vilken är din favorit-tidning? Jag gillar Plaza!