Vaknade vid halv tio i morse. Gick upp, hetsade, kollade inte ut genom fönstret förrän vid typ elva och såg att det var strålande sol. Jag hade missat en hel förmiddag på hetsandet! Åkte direkt till stranden och låg där till två på eftermiddagen då var jag tvungen att åka hem och handla. Personalen har rapport mellan två och tre och då passar jag på att handla så de inte ska se hur mycket jag handlar hela tiden. Det blir nästan att handla varje dag nu. Det går åt sjukt mycket pengar till hets. Ska göra ett ordentligt försök att sluta när jag kommer hem från Kreta.

Jag fick veckans schema (med personal och mina tider för matstöd) och de hade ritat in ett flygplan på torsdag, Så fint:) Ser verkligen fram emot att åka men börjar bli lite nervös. Dålig på att få saker gjorda pga hetsandet. Nu har jag skrivit en lista på vad jag MÅSTE göra varje dag. I morgon blir det till att tvätta allt som ska med och sen stryka. Så ska jag till Net on Net och köpa en billig Mp 3 som jag kan ha en extra ljudbok på om min som jag lyssnar på nu tar slut. Perfekt på stranden! Onsdag ska jag åka med katterna hem till pappa, de ska få bo där den veckan jag är borta. De har varit där förut och det är inga problem förutom att få in den minsta i buren. Det gillar han INTE!

Det har som sagt blivit mycket hets i dag. Fortfarande 40,9 kg men har inte kunnat kräkas riktigt så bra som jag brukar i dag så jag oroar mig inför vägningen i morgon… Japp, väger mig varje dag. Men bara EN gång om dagen och alltid på morgonen innan frukost. Middag blev det. Åt med kontaktpersonen och då kan jag inte neka. Det blev laxfilé igen, det var inte gott och jag kände inte för att äta. Mår fortfarande illa fast att det var 3,5 timmar sen och trots att vi gick en snabb promenad på en timme efteråt. Har inte hunnit/prioriterat att promenera lika mycket i dag som de senaste dagarna. Får se beroende på vädret om det kan bli mer i morgon igen. Undrar hur det kommer kännas på Kreta där kommer vi inte gå så mycket. Men det är väl bara att gilla läget helt enkelt, jag har ju inget val. Kanske kan bli någon tidig morgonpromenad om jag vaknar så tidigt som jag brukar när jag är borta.