Det har varit en ganska skön morgon. Har inte hetsat så mycket. Städat och handlat. Gått långrundan. Bakat;P Känner inte att jag måste hetsa heller, det är bra, mycket bra!

Jag tog sovmorgon. Låg i sängen till halv elva. Sov till halv tio men orkade inte gå upp, låg och funderade och gosade med katterna en hel timme innan jag tvingade mig att gå upp.  Nu har jag duschat och målat naglarna, viktig sysselsättning, haha! Har inte så mycket jag ska göra i dag. Har sagt att jag inte vill ha vila vid tre men kanske kan få ut någon på promenad i stället. Behöver gå till Maxi och köpa ny kolsyrepatron till soda streamern. Bara de inte säger att jag i så fall inte får gå mn runda vid halv sex. Den är viktigare, och längre.

Jag har inte ätit särskilt mycket den senaste veckan bortsett från i går men i dag måste jag äta middag, men då blir det bara middag inget mer i dag. Det är min favoritpersonal som har mitt matstöd då och då går det lite bättre. Hade förresten inte gått upp så mycket trots all mat i går, 40,9 kg, ett hg upp bara.