Det har varit en ok dag. Det har varit moln blandat med sol men nästan inget regn. Jag har ätit så mycket mer än jag brukar och det mår jag inget bra av att tänka på. Jag började dagen med en långpromenad för jag visste att den kommer innebära mat, mat, mat. När jag kom hem hetsade jag och sen var det dags att fixa lunch. Vi åt tillsammans alla som bor i huset men vi fick ta med vår egen mat. Jag åt nypotatis, gräddfil(!) och quornfilé. Till efterrätt bjöd de på jordgubbar och glass och eftersom den här dagen ändå kommer att gå åt helvete så åt jag lite av det. Efter lunchen blev det mer hets sen var vi några som gick iväg och kollade på midsommarfirande här i närheten men det var så sjukt mycket folk så vi stannade inte länge. Därefter mer hets. Sen skulle vi grilla, jag tog med laxfilé, det blev ok, mer nypotatis till. Sen kom någon med tårta men där gick gränsen Gick en lång rask promenad i stället och nu har jag hetsat igen. Så dgen blev väl ungefär som jag väntat mig kommer att må sjukt dåligt när jag väger mig i morgon. Försöker tänka att bara det är under 42 så är det ok men det är svårt. Dagens siffra är 40,8 kg, som igår, det är bra.

Kvällen kommer fortsätta med tv en stund. Förmodligen mer hets innan jag går och lägger mig sen läsa och sova. Sover jättebra nu men har svårt att somna för jag kan inte kopppla bort tankarna och slappna av så jag somnar men kan sova till nio, halv tio på morgonen. Det är skönt. Det blir nästan lunch innan man är klar med promenad och att göra sig i ordning.

Jag hade lite panik förut för jag trodde att affärerna var stängda på midsommardagen och jag har inen mat hemma men det behövde jag inte oroa mig för alla affärer verkar vara öppna nästan som vanligt. Hetsmat går åt fort just nu:(

Hoppas ni får en trevlig midsommaraftonskväll allihop!