Slutade på dagis i dag. Det blev glass men det regnade så det blev inomhus och inte på gården men det gick bra det med. Jag fick en blomma och blev helt löjligt glad för den, räknade verkligen inte med det. Hoppas det betyder att jag gjort lite nytta när jag varit där:)

Det blev Rusta i går. Mådde urdåligt så jag fick gå in på CityGross och köpa en dricka på vägen för att inte svimma. Sen mådde jag bättre. Men hade bara hetsat hela dagen och inte ätit och knappt druckit något mer än kaffe under tiden jag hetsade. Fick mitt balsam och ett par flip flop för 19:- till Kreta-resan. Precis en vecka kvar nu och jag är inte det minsta nervös, skönt. Ser bara fram emot det.

Blev glad för dagens vikt; 40,8 kg. Kanske tillfälligt annars brukar det ligga över 41 men jag blir ändå glad. Helt otroligt vad mycket vikten påverkar, det är ju bara siffror och om det är ett halvt kilo upp eller ner borde inte spela någon roll ändå kan det förstöra en hel dag. Likaså regnet. Det har varit sol och det har varit hur lätt som helst att ta sig ur sängen på morgonen, men så i dag bara för att det regnar var man hur trött som helst. Men nu kan det regna för jag är ledig hela helgen… fast sol vore bättre så man kan lata sig på stranden. Det känns bättre att ligga där och halvsova än i sängen:)

Datorn verkar funka igen, det kanske var något med bredbandet som de har fixat… vet inte. Skönt iaf att jag inte behövde lämna in datorn!