Fick en fråga; ”Får jag fråga en lite halvelak grej, kanske..? :o Hur kan du vara så smal om du hetsar varje dag? Även om man spyr efteråt (gör du det?) så fastnar ju en hel del av klaorierna…”

Jag är väl jävligt bra på att spy helt enkelt;P Jag hetsar varje dag… flera timmar varje dag t.o.m. och jag spyr efteråt och under tiden. Men jag äter ju nästan ingenting utöver det så även om jag inte blir av med precis allt så är det det enda jag får i mig under dagen och då är det väl ok antar jag.  Jag är inte så smal men jag vet att jag väger lite även om jag just nu tycker det är för mycket. Dagens siffror; 41,2 kg Vill fortfarande under 40 men det här får vara bra så länge. Kan inte gå ner så mycket när jag hetsar.

Min dator strular och vill inte alls som jag så det kanske inte blir så många inlägg (om den inte blir bättre) för jag kanske måste lämna in den:( Hatar strulande teknik!

I dag har jag också varit på stranden. Låg stilla i två timmar! Nu ska jag snart ut och röra på mig. Har gått en timme i dag men det räcker inte måste gå minst lika långt till. Behöver balsam så jag går nog till Rusta det tar minst en halvtimme dit:) Mår illa och känner mig inte så på topp precis så jag kanske borde vila en stund innan jag går.

I morgon är sista dagen på dagis. Kommer sakna barnen! Det blir glasspinnar på gården:)