Jag har precis kommit hem från båtturen. Det var hur mysigt som helst och jag kunde slappna av och verkligen ha det bra också.  Även bilfärden gick bra, bättre hem än dit. Förmodligen för att jag inte ätit något vettigt innan jag körde men sen åt jag ju där så var kanske något klarare i huvudet på hemvägen:S Jag var hemma hos mamma ett par timmar innan vi skulle iväg med båten och då hade hon gjort räksmörgåsar, tack och lov med keso i stället för majonäs och smör och de var jättesmå så jag åt en. Sen åkte vi ut med systerns båt till en jättemysig ö, satt där i solen och grillade korv (sojakorv till mig), gick en runda och sen drack vi kaffe innan vi åkte hem. Var ute nästan 4 timmar(!) och sen hade jag en timme hem. Är uppvarvad och har inte kunnat ta nattmedicinen förrän nu vid halv tio, ska egentligen ta den halv åtta så jag kommer inte kunna somna och kanske blir trött i morgon. Fast tog inte nozinanen som tar längst tid att verka och som jag kan få hang over av, ska ju jobba i morgon, så får se om jag kan sova. Kanske är jag trött efter kvällen.

På förmiddagen städade jag, hetsade massa, städade, hetsade, duschade, hetsade… ja, ni fattar. Jo, jag hetsar varje dag även om jag inte skriver det på bloggen. Om det var någon dag jag kunde låta bli skulle ni få veta det tro mig:S Gick inte utanför lägenheten förrän halv ett, var inte ens ute och gick som jag ALLTID gör. Det får bli dubbla rundor i morgon!

Funderar över vad jag ska göra på fredag (midsommarafton) men det blir nog grilla med personalen. Tror inte det är så många andra som är intresserade tyvärr. Måste handla något att grilla quornfilé kanske. Eller sojakorv, det har jag kvar sen i dag men hur kul är det?!? Att bara ha personal att umgås med på midsommarafton måste vara ett tecken på att man inte har något liv… eller? Kanske ska köpa alkohol och dricka i min ensamhet, för det tror jag inte jag får dricka bland de andra. Jag som aldrig dricker alkohol men bara för att lixom. Nej, det blir nog bara bubbelvatten från soda streamern;P

Vad ska ni göra på midsommar?

Försöker slåss med katten som vill ligga på tangentbordet alternativt kela med mina händer när jag skriver. Det går sådär:) Ska nog sluta skriva och ägna dem lite tid! Kram på er!