Det blåser halv orkan i dag MEN det är sol och inte kallt så jag trotsade vindarna och har legat två timmar på stranden. Det var lä där jag alltid ligger så det var bara så skönt! Hade inget tvång att jag måste hem heller eller rastlöshet som brukar infinna sig efter en stund utan jag kunde verkligen tycka att det var skönt. Resten av dagen har varit ett helvete.

Gjort lite nytta för jag har handlat glass till torsdag (sista dagen på dagis, ska bjuda barn och vuxna på pinnglass) och sojakorv tills i morgon. I morgon ska jag nämligen ut med systers båt och vi ska grilla på någon ö, det blir hur mysigt som helst. Men är orolig för bilresan dit och hem. Jag ska köra själv och jag är så dum som inte kör mer än jag gör för det blir aldrig någon vana och jag blir orolig varje gång jag ska köra. Men lite till försvar får jag väl skylla på bensinpriset som är helt galet högt nu:(

Rensade lite ogräs i landet men har ingen ro till det heller så det tröttnade jag på ganska fort. Personalen säger att de är orolig för att jag verkar må så dåligt nu?!? Vad är det de ser??? Har frågat men får inget bra svar. Inte för att det är bra nu men de brukar inte precis fatta något. Speciellt inte det gänget som har jobbat i helgen. De säger att de tycker att jag går för mycket… jag går bara två timmar/dag. Sen vet de inte om jag äter eftersom jag inte tar emot stöd när det är de som jobbar och det är säkert det de hänger upp sig på att jag inte pratar med dem eller tar emot dem. De borde vara mer proffisionella och inte ta åt sig!

Nu måste jag ut och vattna. Har ätit jordgubbar från vårat land i dag, mums!