Hade planerat en bra dag utan hets i dag men näe, det gick inte. Vet inte vad det är som får mig att falla hela tiden. Det är typ tvångstankar men ändå inte riktigt. Försöker att bestämma att jag inte får åka och handla men det funkar inte heller det är alltid något jag MÅSTE ha och då går det inte längre. Jag är så svag förut var jag hur stark som helst nu ger jag mig för minsta lilla.

Sov inte så länge på morgonen. Katterna ville ha mat och väckte mig vid 8.00. Gick upp, vägde mig. Domen löd; 41,5 kg, gick ut en timme, hetsade en timme, gick och la mig igen. Och vaknade… KLOCKAN TVÅ PÅ EFTERMIDDAGEN!!! Helt sjukt jag har sovit bort halva dagen och jag som aldrig kan sova på dagen annars. Det måste vara efter i torsdags all spänning och upp tidigt och så fem timmar buss och efter det familjen tills i går em. Var nog ganska slut. Uppenbarligen.

Har gått/sprungit en timme till och hetsat en timme till. Så lite datortid, sen vet jag inte. Har läst ut boken. Köpte en ny i dag ”Champangeflickan” hoppas den också är bra. Men kan inte ligga och läsa efter att ha sovit så länge. Undrar om jag kommer kunna sova i natt. Har ökat dosen sömnmedicin igen. Jag sov sämre och eftersom jag ändå har 2 propavan och 2 nozinan kan jag lika gärna ta det jag får så jag sover. Jag blir knäpp om jag inte får sova!