Oj vad trött jag är! Det är nog efter i går har inte kunnat slappna av förrän nu. Det är så skönt att slippa knappen så ni anar inte! Dessutom kan de inte sonda upp mig om de skulle få för sig det:) Nu kan jag ligga på mage igen och jag kan gå på floating eller massage. Det ville jag ha som belöning om jag inte hetsade men det gick ju inte förut, nu går det! Och jag kommer bli brun på ryggen också inte bara magen när vi är på Kreta, haha!

Åt frukost med mamma och minsta systern i dag och sen har jag och mamma ätit lunch ute. Sen har jag hetsat hela eftermiddagen. Hunnit med långpromenad också och köpt digitalkamera med mamma, hennes födelsedagspresent från oss. Det gick bra och hon stannade bara här till två så har haft eftermiddagen för mig själv. I kväll och hela helgen jobbar det bara personal som jag inte orkar med så det kommer bli svårt att kämpa. Egentligen har jag inte så stort behov av att hetsa jag bara gör det ändå men det skulle nog inte vara jättesvårt att sluta om jag bara bestämde mig för det så varför gör jag inte det?!? Orkar inte med mig själv, orkar inte kämpa ,orkar inte vara medveten om mina tankar och känslor och när jag hetsar är allt sånt avstängt och det är så skönt. Men sen kommer ångesten och den vill jag ju inte ha och då hetsar jag lite till för att slippa den och sen är den onda cirkeln sluten i ett evigt hetsande.

Ont i magen. Inte konstigt. Ska försöka lägga mig med en bok. ”För ett hus av sten” kan rekomenderas. Som sagt, helt enormt trött.