Yes! Jag har blivit av med knappen:D Är hemma hos mamma nu. Det blev ingen båtfärd, för dåligt väder, fast nu är det strålande sol – typiskt. Bussresan gick mbra men det är länge att åka buss fem timmar. Ont i baken:) får se det positivt, hade jag varit tjock hade det inte känts lika mycket alltså är jag inte tjock, eller…

Läkaren tyckte jag var mager men han tyckte jag såg pigg ut i övrigt och att jag är solbrun och fräsch. Klart jag är… om jag ska på bedömning hos läkare ser jag alltid till att se pigg och glad och fräsch ut. Vem gör inte det?! De tog bort knappen och det tog typ två minuter sen bandagerade hon mig. Fick massa tjocka kompresser för att det inte skulle börja rinna på kläderna i bussen. Hålet är ½ cm, bandaget är 20 x 20 cm! HAr tagit bort det och har bara ett litet på nu men det verkar räcka.

Hade inte behövt fasta heller. Tydligen olika regler i olika landsting. Åt smörgås innan jag åkte hem och sen har jag ätit middag hos mamma nu blir det kvällsfika också:P Ska ju sova här i natt och i morgon ska vi shoppa digitalkamera till mamma sen åker jga hem. Längtar hem till katterna och lugn och ro!

Skönt att det gått bra i dag iaf och nu behöver jag inte hålla på och strula med knappen  när vi är utomlands! Det tar 1-2 veckor innan hålet läker men hon sa att det kommer vara bra när vi ska åka. God kväll!